Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

‘2x nieuwe iPad Pro in 2022, inclusief M2-chip en meer’

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
Nieuwe iPad Pro 2022


Lees verder na de advertentie

Terwijl vorige week nog werd beweerd dat Apple in 2023 de grootste iPad ooit uitbrengt, verwacht journalist Mark Gurman nu dat er in 2022 twee nieuwe versies van de iPad Pro verschijnen. Dit weten we al!

iPad Pro: twee nieuwe modellen in 2022

De doorgaans betrouwbare Mark Gurman maakte afgelopen nacht een verrassende opmerking over de iPad Pro. In een reactie op zijn nieuwsbrief voor Bloomberg schrijft hij te verwachten dat twee versies van dit model dit jaar een update krijgen: de 11-inch en 12,9-inch iPad Pro. En die zouden volgens hem in september of oktober al op de markt verschijnen.

Wat er volgens Gurman nieuw wordt voor deze modellen? In ieder geval dat de M1-chip wordt vervangen door de snellere M2-chip, die eerder deze maand werd aangekondigd tijdens de WWDC-presentatie. Bovendien lijkt Gurman er zeker van te zijn dat de camera’s ook een update krijgen en is de kans reëel dat dit de eerste iPad wordt die draadloos opladen ondersteunt.

Grootste iPad Pro ooit?

Over de iPad Pro gesproken: vorige week schreef analist Ross Young nog dat Apple werkt aan een 14,1-inch versie van dit model. Dit maakt hem niet alleen de grootste iPad ooit, hij is zelfs groter dan de gemiddelde MacBook. Inclusief de onlangs aangekondigde MacBook Air 2022 en 13-inch MacBook Pro. Apple-leaker Majin Bu heeft hier vervolgens nog een schepje bovenop gedaan. Volgens hem wordt deze iPad krachtiger dan ooit, met dank aan de nieuwe M2-chip, 16 GB werkgeheugen en minstens 512 GB opslag.


kooptip

Alles over de iPad

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de nieuwe versies van de iPad Pro? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.