Terug naar ‘2x nieuwe iPad Pro in 2022, inclusief M2-chip en meer’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘2x nieuwe iPad Pro in 2022, inclusief M2-chip en meer’

Door Annemiek Lourensen14 juni 2022 16:312 min. leestijd0

Terwijl vorige week nog werd beweerd dat Apple in 2023 de grootste iPad ooit uitbrengt, verwacht journalist Mark Gurman nu dat er in 2022 twee nieuwe versies van de iPad Pro verschijnen. Dit weten we al!

Nieuwe iPad Pro 2022

iPad Pro: twee nieuwe modellen in 2022

De doorgaans betrouwbare Mark Gurman maakte afgelopen nacht een verrassende opmerking over de iPad Pro. In een reactie op zijn nieuwsbrief voor Bloomberg schrijft hij te verwachten dat twee versies van dit model dit jaar een update krijgen: de 11-inch en 12,9-inch iPad Pro. En die zouden volgens hem in september of oktober al op de markt verschijnen.

De iPhone 14 Pro nu tot €12,50 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €12,50 korting per maand!

• €72 korting én €100 extra inruilvoordeel
• Extra voordeel als je thuis al KPN hebt

Wat er volgens Gurman nieuw wordt voor deze modellen? In ieder geval dat de M1-chip wordt vervangen door de snellere M2-chip, die eerder deze maand werd aangekondigd tijdens de WWDC-presentatie. Bovendien lijkt Gurman er zeker van te zijn dat de camera’s ook een update krijgen en is de kans reëel dat dit de eerste iPad wordt die draadloos opladen ondersteunt.

Grootste iPad Pro ooit?

Over de iPad Pro gesproken: vorige week schreef analist Ross Young nog dat Apple werkt aan een 14,1-inch versie van dit model. Dit maakt hem niet alleen de grootste iPad ooit, hij is zelfs groter dan de gemiddelde MacBook. Inclusief de onlangs aangekondigde MacBook Air 2022 en 13-inch MacBook Pro. Apple-leaker Majin Bu heeft hier vervolgens nog een schepje bovenop gedaan. Volgens hem wordt deze iPad krachtiger dan ooit, met dank aan de nieuwe M2-chip, 16 GB werkgeheugen en minstens 512 GB opslag.

Alles over de iPad

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de nieuwe versies van de iPad Pro? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

De iPhone 13 nu tot €12,50 korting per maand!

De iPhone 13 nu tot €12,50 korting per maand!

• €72 korting én €100 extra inruilvoordeel
• Extra voordeel als je thuis KPN hebt

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar