Terug naar Nieuwe hoesjes iPhone 14 gelekt (en dit verklappen ze)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe hoesjes iPhone 14 gelekt (en dit verklappen ze)

Door Ward Edema6 maart 2023 09:102 min. leestijd0

Er zijn twee nieuwe hoesjes voor de iPhone 14 gelekt, en die lijken groot nieuws te verklappen voor de lente. Dit moet je weten.

Nieuwe hoesjes iPhone 14

Nieuwe hoesjes iPhone 14

Volgens Apple-leaker Majin Bu kunnen we op korte termijn – misschien deze week nog – nieuwe hoesjes verwachten voor de iPhone 14. Het zou in ieder geval gaan om twee leren varianten voor de iPhone 14 Pro, in de kleuren Deep Violet en Golden Brown, zoals is te zien in een gelekte foto.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Hoewel dit niet direct als groot nieuws klinkt, verklapt dit een paar andere dingen waar we wel enthousiast van worden. Het is namelijk gebruikelijk dat Apple in de lente allerlei nieuwe hoesjes en Apple Watch-bandjes uitbrengt, en dit bevestigt dat het ook dit jaar raak zal zijn. Het zal dus niet bij de twee gelekte hoesjes blijven.

Nieuwe kleur voor de iPhone 14 (Pro)?

Ook passen de nieuwe hoesjes bij een gerucht dat vorig weekend naar buiten kwam: er komt een nieuwe kleur voor de iPhone 14 (Pro) aan. Sinds een paar jaar introduceert Apple in de lente een extra kleur voor de nieuwste iPhone. Bij de iPhone 12 was dit paars, bij de iPhone 13 werd dit groen, en voor de iPhone 14 wordt dit … geel!

iPhone 14 case

Dat de twee gelekte hoesjes perfect matchen met de kleur geel, geeft dat gerucht nog eens wat extra geloofwaardigheid. En kijken we naar vorig jaar, toen de nieuwe hoesjes, bandjes en iPhones op dinsdag 8 maart werden aangekondigd, dan kunnen we de kleurexplosie al deze week verwachten.

Blijf op de hoogte

Wil je het direct weten als Apple de gele iPhone 14, iPhone-hoesjes en Apple Watch-bandjes uitbrengt? Volg ons dan op Twitter, en abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: Majin Bu op Twitter

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar