Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

‘Apple presenteert komende week gele iPhone 14’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Gele iPhone 14


Lees verder na de advertentie

Apple onthult zeer binnenkort een gele iPhone 14, zo claimt een Japanse website. De nieuwe kleur iPhone wordt mogelijk komende week nog gepresenteerd: niet tijdens een Apple-event maar middels een persbericht.

Gele iPhone 14 (Plus)

Eigenlijk verwachten we sowieso al nieuwe iPhone 14 kleuren, want het begint zo langzamerhand traditie te worden. Van de iPhone 12 (mini) verscheen in de lente na de release een paarse variant. En vorig jaar begin maart verscheen de reguliere iPhone 13 in groen, en de luxere iPhone 13 Pro in alpengroen. Naast de kleur, veranderde er toen verder niets aan de specificaties.

En nu zou dus de iPhone 14 (Plus) aan de beurt zijn. Die zou volgens een post op het sociale netwerk Weibo in geel verschijnen. We houden hierbij wel een slag om de arm, want het account in kwestie heeft nog geen betrouwbaar trackaccount opgebouwd. De website MacRumors heeft echter opgevangen dat er komende week een Apple-briefing zal zijn voor de media, en dat maakt het gerucht over de gele iPhone wat meer plausibel.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Anders dan vorig jaar hoef je voor de luxere iPhone 14 Pro geen nieuwe kleur te verwachten: geel zou te weinig contrast hebben met het al beschikbare goud.

Lentekleuren

Apple heeft overigens eerder ook al gele iPhone-modellen in het assortiment gehad: de iPhone 5c, de iPhone XR en de iPhone 11 verschenen allemaal in geeltinten. Naast de nieuwe gele iPhone, verwachten we ook nieuwe accessoires. Denk aan hoesjes een Apple Watch-bandjes. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom Apple? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: via MacRumors