Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Nederland – Engeland live kijken? Kijk de halve finale gratis in HD

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
Nederland Engeland live kijken

Wil je woensdagavond de EK-wedstrijd Nederland – Engeland live kijken? Zo stream je de halve finale gratis en met de beste kwaliteit.

Lees verder na de advertentie

Nederland – Engeland

Oranje heeft het ver geschopt: de halve finale van het EK 2024 wordt gespeeld tussen Nederland en Engeland! De wedstrijd vindt plaats op woensdag 10 juli vanaf 21:00 uur Nederlandse tijd. Deze kun je gemakkelijk gratis kijken – net als de rest van het EK.

Nederland – Engeland live kijken kan bij NPO 1. Deze zender kun je zoals gewoonlijk oproepen via NPO Start, maar dat heeft één nadeel: de teleurstellende beeldkwaliteit. Wil je Nederland – Engeland in HD kijken? Dan heb je Canal+ nodig! En het beste nieuws is dat je de eerste zeven dagen gratis toegang krijgt. Sluit je nu een abonnement af, dan kun je dus de rest van het EK gratis kijken, ook de felbegeerde finale!

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Nederland – Engeland live kijken

Met Canal+ krijg je toegang tot meer dan zeventig zenders om naar te kijken. Onder andere die van de NPO, zodat je alle wedstrijden van het EK kunt zien. Voor nog meer sport kun je terecht bij ESPN, maar ook de zenders van onder andere RTL en SBS zijn van de partij. En voor de liefhebbers: met het enorme aanbod aan films en series ben je al helemaal nooit uitgekeken.

Neem je een abonnement op Canal+, dan kun je dit altijd gratis opzeggen. Ook tijdens de gratis proefperiode van zeven dagen – je betaalt dan dus niets. Wel is er bij het afsluiten van een abonnement of proefperiode een verplichte betaling van € 0,01: op deze manier kan Canal+ je identiteit verifiëren.

Livestream Nederland – Engeland

Wil je Nederland – Engeland gratis kijken in HD via Canal+, dan doe je dat als volgt:

  1. Ga naar de volgende pagina van Canal+.
  2. Kies de knop ‘Nu 7 dagen gratis’.
  3. Vul je relevante gegevens in.
  4. Betaal een bedrag van € 0,01 aan Canal+ om je identiteit te verifiëren.
  5. Log in bij Canal+ door je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.
  6. Kijk de Nederland – Engeland livestream op woensdag 10 juli om 21:00 uur bij NPO 1.

Zowat alle apparaten zijn compatibel met Canal+. Zo is er de Canal+-app, speciaal voor de iPhone, iPad, Apple TV, Android-telefoons en smart-tv’s. Kijk je liever via een Mac of Windows-pc, dan kan dit via je gewenste browser. Denk aan Google Chrome of Safari.

Is je proefperiode afgelopen? Voor € 14,95 per maand kun je onbeperkt blijven kijken. Zo kun je live naar alle zenders kijken, of je favoriete uitzendingen terugkijken. Dan kun je ook de zenders onbeperkt live kijken, evenals de uitzendingen terugkijken.