Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Deze namaak iPhone 8 is bijna lachwekkend (video)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Namaak iPhone 8


Lees verder na de advertentie

Nu de iPhone 8 bijna binnen handbereik is, vliegen de dummy-modellen en de concepten je om de oren: de een is nog realistischer dan de ander. Ondertussen duiken in China – waar anders – de eerste nepperds op. EverythingApplePro kocht twee namaak iPhone 8-modellen en die zijn hilarisch slecht, zo is te zien in de unboxing video die ze gemaakt hebben.

Namaak iPhone 8 voor een prikkie

Voor de prijs van 100 dollar kun je zo’n min of meer werkende iPhone kloon bemachtigen. Maar eigenlijk is iedere cent die je eraan besteedt er één te veel en lijkt de kloon waarschijnlijk maar amper op het uiteindelijke toestel. De verpakking van de neppe iPhone is nog wel aardig, daarbij is behoorlijk op de details gelet. De iPhone zelf echter … oké, er is een verticale dubbele camera en de thuisknop ontbreekt, wat in lijn is met de geruchten. Maar het toestel is bij lange na niet randloos en er is een wel heel bijzondere iOS-versie geïnstalleerd.

Voor een betere indruk van de iPhone 8 kun je beter kijken naar deze gedetailleerde iPhone 8 dummy, gebaseerd op gelekte ontwerpen. We verwachten dat dit toestel veel meer op de iPhone 8 lijkt, met een randloos scherm en bovenaan een minimale inkeping voor onder meer de selfie-camera.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Lees ook ons iPhone 8 dossier.