Terug naar Deze namaak iPhone 8 is bijna lachwekkend (video)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Deze namaak iPhone 8 is bijna lachwekkend (video)

Door Laura Grootaarts7 juli 2017 09:572 min. leestijd0

Nu de iPhone 8 bijna binnen handbereik is, vliegen de dummy-modellen en de concepten je om de oren: de een is nog realistischer dan de ander. Ondertussen duiken in China – waar anders – de eerste nepperds op. EverythingApplePro kocht twee namaak iPhone 8-modellen en die zijn hilarisch slecht, zo is te zien in de unboxing video die ze gemaakt hebben.

Namaak iPhone 8

Namaak iPhone 8 voor een prikkie

Voor de prijs van 100 dollar kun je zo’n min of meer werkende iPhone kloon bemachtigen. Maar eigenlijk is iedere cent die je eraan besteedt er één te veel en lijkt de kloon waarschijnlijk maar amper op het uiteindelijke toestel. De verpakking van de neppe iPhone is nog wel aardig, daarbij is behoorlijk op de details gelet. De iPhone zelf echter … oké, er is een verticale dubbele camera en de thuisknop ontbreekt, wat in lijn is met de geruchten. Maar het toestel is bij lange na niet randloos en er is een wel heel bijzondere iOS-versie geïnstalleerd.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Voor een betere indruk van de iPhone 8 kun je beter kijken naar deze gedetailleerde iPhone 8 dummy, gebaseerd op gelekte ontwerpen. We verwachten dat dit toestel veel meer op de iPhone 8 lijkt, met een randloos scherm en bovenaan een minimale inkeping voor onder meer de selfie-camera.

Lees ook ons iPhone 8 dossier.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone X
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar