Terug naar MagSafe Duo-oplader van Apple is nu verkrijgbaar
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

MagSafe Duo-oplader van Apple is nu verkrijgbaar

Door Koen van Ekeren2 december 2020 09:402 min. leestijd0

Het heeft even geduurd, maar eindelijk kun je de MagSafe Duo-oplader van Apple pre-orderen. Met het nieuwe accessoire kun je de iPhone en Apple Watch tegelijk opladen. Daarvoor heb je wel een iPhone 12 (Pro) nodig. Schrik niet van de prijs.

snelheid MagSafe Duo-oplader

MagSafe Duo release

Twee maanden geleden onthulde Apple tijdens het iPhone-event twee nieuwe opladers. De eerste was de enkele MagSafe-oplader (€ 45), die bedoeld is om de iPhone 12 draadloos op te laden. Dit accessoire was al vlak na het evenement verkrijgbaar. Nu is ook de MagSafe Duo te koop.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €325 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Goedkoop is de Dubbele MagSafe-oplader niet; Apple vraagt er € 149 voor. Frappant is dat je er geen oplader bij krijgt; die moet je nog afzonderlijk aanschaffen. Om de hoogste laadsnelheden (van 14 W) te bereiken, heb je bovendien een krachtige oplader van minimaal 27 W nodig. De beste optie bij Apple is daarvoor de USB-C-lichtnetadapter van 30 W, die € 55 kost.

Een ucb-c naar Lightning-kabel krijg je er overigens wel bij. Die sluit je aan op de Lightning-poort van de MagSafe-oplader. Bestel je het accessoire nu, dan hoef je niet lang te wachten op de levering. Op aanstaande vrijdag worden de eerste MagSafe Duo-opladers bezorgd.

MagSafe

Het handige van de MagSafe-opladers is dat je ze met een magneet vastklikt aan de iPhone. De iPhone 12-modellen zijn hiervoor uitgerust met een speciale magneet. Hierdoor is er geen gedoe met positioneren, wat doorgaans een van de grote nadelen van draadloos opladen is. Bovendien kun je de iPhone met MagSafe vasthouden en draadloos opladen tegelijk.

De iPhone 12 (Pro) ondersteunt overigens draadloos opladen met laadsnelheden van 15 W, maar de dubbele MagSafe-oplader haalt die snelheden niet. Meer daarover lees je in het artikel MagSafe Duo-oplader laadt minder snel dan verwacht.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar