Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van

‘Op deze dag verschijnt macOS Catalina’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
macOS Catalina 4 oktober


Lees verder na de advertentie

De afgelopen week kon je onder meer je iPhone en iPad updaten, maar macOS Catalina voor je Mac is nog altijd niet verschenen. ‘Komt ergens in oktober’, zei Apple tot nu toe. Maar wanneer precies in oktober? Mogelijk wordt het vrijdag 4 oktober.

macOS Catalina release

Apple bleef tot nu toe vaag over de release-datum van macOS Catalina. Maar op de Deense website van Apple staat een duidelijke aanwijzing: de pagina over Catalina bevat een aankondiging voor Apple’s gamedienst, Apple Arcade. ‘Vanaf 4 oktober te vinden in de App Store!’

Apple Arcade is een onderdeel van macOS Catalina, dus dit lijkt dan ook de datum waarop je macOS Catalina kunt downloaden en installeren. Vrijdag is overigens wel een vreemde datum voor een nieuwe macOS-release, meestal gebeurt dit op een maandag of dinsdag. Dus we houden nog een kleine slag om de arm.

Apple Arcade

Apple Arcade is Apple’s nieuwe gamedienst. Voor een vast bedrag per maand kun je onbeperkt gamen op je iPhone, iPad, Apple TV en binnenkort dus ook nog je Mac. Er zijn nu al tientallen games om uit te kiezen en Apple breidt het aanbod nog dagelijks uit. Lees ook ons dossier over Apple Arcade:


kooptip