Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Opmerkelijk: MacBook Air M2 vanaf nu € 220 goedkoper

Auteur: Ward Edema
0 reacties
MacBook Air M2


Lees verder na de advertentie

De nieuwste MacBook Air M2 is vanaf nu € 220 goedkoper dan bij zijn introductie vorig jaar – en dat is een opmerkelijke prijsdaling die we niet vaak bij Apple zien.

MacBook Air M2 goedkoper

Na een lange periode van akelig hoge inflatie, is het maar al te welkom als een product een stukje goedkoper wordt. Maar bij Apple hoef je die zet over het algemeen niet te verwachten – tot nu.

Bij de introductie van de gloednieuwe 15-inch MacBook Air eerder deze week werd namelijk ook een verrassende prijsdaling aangekondigd van zijn 13-inch broertje. Deze was bij zijn introductie in juni 2022 maar liefst € 1519, en daarmee véél duurder dan zijn voorganger. Nu is de prijs echter gedaald tot € 1299. Deze veel lagere prijs geldt vanaf deze week bij Apple zelf én alle andere verkopers.

Tegenvallende verkopen

De forse prijsdaling van € 220 komt niet zomaar uit de lucht vallen. Eerder dit jaar werd duidelijk dat de verkoopcijfers van Macs voor een deel zijn ingestort. Dit komt grotendeels doordat veel mensen tijdens de coronacrisis een nieuwe laptop hebben gekocht, en er nu dus weinig laptops toe zijn aan vervanging.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

MacBook Air M2 functies

Dat de prijs van Apple’s populairste laptop zo onaantrekkelijk was geworden heeft waarschijnlijk ook gespeeld in de afnemende vraag. Dat is nu dus rechtgezet.

MacBook Air M2 kopen

Wil je de MacBook Air M2 voor de nieuwe prijs in huis halen? Bij de meeste webwinkels is de prijs al bijgewerkt, bijvoorbeeld bij Coolblue en Bol.com. Werp een blik op onze prijsvergelijker voor een overzicht van alle webshops die de lagere prijs hanteren:

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: Apple