Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

‘Nieuwe Mac Pro laat niet meer lang op zich wachten’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Mac Pro prijs


Lees verder na de advertentie

De nieuwe Mac Pro 2019 ligt binnenkort in de winkels. Apple heeft instructies verspreid over het repareren van de nieuwe Mac: de voorbereiding is dus in volle gang.

Mac Pro 2019: eerder al aangekondigd

Dat er een nieuwe Mac Pro aan zat te komen, was eerder al duidelijk. De Mac Pro is al aangekondigd in juni, tijdens de WWDC – Apple’s conferentie voor ontwikkelaars. Toen werd ook al gezegd dat we de nieuwe Mac dit najaar konden verwachten, maar een specifieke datum is daarbij niet genoemd. Nu lijkt het bijna zover: volgens insiders hebben reparateurs documentatie ontvangen over de nieuwe Mac, met onder meer instructies over het activeren van de DFU-modus.

https://youtu.be/wl4Hg23RQHQ

Voor professionele gebruikers

Het werd ook echt wel tijd voor een nieuwe Mac Pro. Het vorige model – ‘het prullenbakje’ – is verschenen in 2013. De nieuwe Mac Pro is het krachtigste apparaat van Apple. Het ontwerp is modulair, je kunt dus deels zelf bepalen welke onderdelen je inbouwt. Voor de gewone gebruiker is het allemaal een beetje te veel van het goede. En daar is de prijs ook naar: in de Verenigde Staten betaal je $ 5999, hier zal het wel ruim boven de € 6000 zijn. Dan moet je er eigenlijk ook nog een Pro Display én een houder bij kopen, die zijn samen ook goed voor $ 5999.

Oktober-event?


kooptip


Scoor nu de AirPods 2 met oplaadcase voor slechts €115 tijdens iDays!


Scoor nu de AirPods 2 met oplaadcase voor slechts €115 tijdens iDays!

• Grootste Apple-sale van Nederland
• Actie loopt t/m 2 juni 2024

Omdat er na de keynote in september nog geruchten waren over allerlei nieuwe Apple-producten, hadden we een oktober-event verwacht. Dat wordt nu wel erg krap, en een event in november is niet des Apple’s. Het zou heel goed kunnen dat Apple het dit keer houdt bij een persbericht.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: MacRumors