Terug naar Zien: zo snel is de M1 Ultra in de Mac Studio
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Zien: zo snel is de M1 Ultra in de Mac Studio

Door Ward Edema27 mei 2022 11:002 min. leestijd0

Apple’s eigen processors zijn razendsnel, dat weten we al. Maar de nieuwe M1 Ultra in de Mac Studio doet daar nog een flinke schep bovenop. Hoe snel is hij precies? Wij laten het zien in onze M1 Ultra speed test.

M1 Ultra speed test

Met de komst van de eerste MacBooks met M1-chip deelden we al een eigen video van het openen van alle apps uit de Dock. Dit ging supersnel – de apps werden stuk voor stuk met nauwelijks vertraging geopend. De nieuwe M1 Ultra in de Mac Studio is een nog veel krachtigere chip dan de reguliere M1. Tijd dus voor een nieuwe test!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

We beperken ons in de test niet meer tot de Dock: in plaats daarvan openen we 39 apps tegelijk, inclusief een paar zware programma’s als Logic Pro en Final Cut Pro. En dat duurt … 8 seconden!

Zwaarste uitvoering

Wij testen in de video de meest extreme uitvoering van de Mac Studio, met de M1 Ultra met 20-core cpu, 64-core gpu en 128 gigabyte centraal geheugen. Dit is de snelste Mac aller tijden, en dat merk je.

En wat het filmpje nog indrukwekkender maakt? De Mac Studio blijft fluisterstil, zelfs als je dit trucje de hele dag uitprobeert.

Mac Studio Review

Mac Studio eerste indruk

Wil je meer lezen over onze ervaringen met de nieuwe Mac Studio? Je leest ze terug in onze uitgebreide Mac Studio review! De Mac Studio is te koop vanaf € 2329.

In iCreate 139 komt er ook een uitgebreide review het Studio Display, het bijbehorende scherm voor de Mac Studio. iCreate 139 ligt vanaf 14 juni in de winkels. Wil je hem liever op je deurmat ontvangen? Neem dan voortijdig een abonnement op iCreate via onze webshop!

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
Mac Studio
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar