Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Logitech Crayon-stylus voor iPad binnenkort eindelijk voor iedereen te koop

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Logitech Crayon


Lees verder na de advertentie

Logitech bracht eerder dit jaar speciaal voor het onderwijs een stylus uit voor de iPad 2018, als alternatief voor de Apple Pencil. Binnenkort kan iedereen de Logitech Crayon kopen, zo maakte het bedrijf bekend via een persbericht.Logitech Crayon

Apple Pencil alternatief iPad 2018

In maart van dit jaar gaf Apple een keynote, speciaal gericht op het onderwijs. Hierbij werd de iPad 2018 (iPad 6e generatie) onthuld. De goedkoopste iPad óóit, en het eerste niet-Pro model dat de Apple Pencil ondersteunde. Tijdens de keynote werd ook het alternatief voor de Apple Pencil gepresenteerd, de veel goedkopere Logitech Crayon.

Logitech Crayon kopen

Heel veel consumenten waren direct al geïnteresseerd in de Crayon. Maar het digitale potloodje was aanvankelijk alleen te koop voor onderwijsinstellingen in de VS, tegen een aantrekkelijk tarief. De gewone consument betaalt straks de normale prijs: € 69,99. Dat is nog altijd een stuk aantrekkelijker dan de € 99 die je voor de Apple Pencil moet neertellen. Vanaf 12 september – de dag van de eerstvolgende Apple-keynote – is de Crayon te koop op de website van Apple en Logitech. In oktober volgen andere winkels.

https://youtu.be/bhoENtthHsY


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

De Crayon heeft voor een groot deel dezelfde functies als de Apple Pencil, en werkt ook met dezelfde apps. Een belangrijk verschil is dat het digitale potlood exclusief voor de iPad 2018 is en dus niet op andere iPads werkt. De Crayon mist bovendien drukgevoeligheid – om de dikte van een lijn te veranderen, moet je de stylus schuin houden.