Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Livestream: zo bekijk je de MLS-debuut van Lionel Messi

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Lionel Messi maakt vrijdag zijn debuut voor Inter Miami in de MLS – en van die competitie bezit Apple sinds dit jaar de exclusieve streamingsrechten. Wil je live kijken naar de wedstrijd van Lionel Messi? Hieronder leggen we uit waar je een livestream vindt.

MLS met Lionel Messi live kijken

Messi maakt op vrijdag 21 juli zijn debuut voor Inter Miami. Dat bevestigde clubbaas Jorge Mas tegenover de krant Miami Herald. Inter Miami speelt dan tegen Cruz Azul uit Mexico in de Leagues Cup. Plaatselijk begint het duel om 20:00 uur. In Nederland start het duel om 02:00 uur in de nacht.

Je kunt alle wedstrijden van de Major League Soccer (MLS) bekijken via een MLS Season Pass in de Apple TV-app. De app staat standaard op de iPhone, iPad en Mac. Ook vind je hem op verschillende smart tv’s, PlayStation en Xbox. Android-gebruikers kunnen ook kijken vanuit de browser via tv.apple.com.

Livestream Inter Miami met Lionel Messi

Wil je niets missen van het debuut van Messi? Zo bekijk je een livestream van de wedstrijd tussen Inter Miami en Cruz Azul:

  1. Navigeer naar deze Apple TV-pagina.
  2. Kies (als je dit niet eerder hebt gedaan) voor ‘Abonneer’.
  3. Geef aan of je de MLS Season één maand wil, of voor de rest van het seizoen.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Een MLS Season Pass kost € 14,99 per maand, of € 49 voor de rest van het seizoen. De Amerikaanse voetbalcompetitie loopt nog tot en met 22 oktober. Heb je een abonnement op Apple TV, dan krijg je korting. Een maandelijks abonnement is dan € 12,99 en je betaalt € 39 voor de rest van het seizoen.

De transfer van Messi naar Inter Miami is van grote betekenis voor de MLS. Zijn potentieel om nieuwe kijkers is zelfs zo groot, dat Apple heeft geholpen bij de transfer van Messi naar de Amerikaanse voetbalcompetitie. Naast een miljoenensalaris krijgt de wereldster een percentage van de MLS Season Pass-inkomsten.