Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Koningsdag bij Teufel: korting op vette speakers en koptelefoons

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Koptelefoons en speakers van Teufel staan bekend om hun uitstekende geluidskwaliteit. Wil je dat geluid zelf ervaren, dan hebben we goed nieuws voor je. Veel Teufel-speakers en -koptelefoons kun je nu namelijk tot en met Koningsdag goedkoper aanschaffen!

Met de speciale kortingscode KOE-ADCRDS2R-TFL van Teufel krijg je als iCreate-lezer bovendien nog eens 10% extra korting!

Ontdek alle aanbiedingen van Teufel

Speciale aanbiedingen van Teufel

Een beter moment om een nieuw product van Teufel aan te schaffen, kom je voorlopig niet tegen. De Koningsdag-aanbiedingen van Teufel zijn geldig tot en met 27 april en gelden voor de populairste producten van de Berlijnse audiofabrikant. We laten je een selectie zien van de beste speakers en koptelefoons. Zo vind je de beste deal voor jou!

Teufel Airy Sports


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Wil je ongestoord sporten met je favoriete muziek, dan is de Airy Sports een uitstekende keus. Om te beginnen zijn deze dopjes waterdicht (IPX7) en daardoor geschikt om mee te zwemmen (kort onderdompelen), douchen en kitesurfen. Bovendien leveren de in-ears effectieve onderdrukking van omgevingsgeluiden, zodat je je volledig kunt richten op het sporten. De flexibele, antibacteriële earhooks zorgen voor een prettige pasvorm – zelfs voor brildragers – en bovendien wordt de Airy Sports geleverd met een verstelbare nekband en drie eartips. Een volle accu is goed voor zo’n 25 uur muziek luisteren.

De Airy Sports is je ideale sportmaatje en koop je nu voor € 69,99 (in plaats van € 119,99).

Teufel Real Blue

Ben je op zoek naar een vederlichte over-ear, dan is deze allrounder wat je nodig hebt. Dit is de tweede versie van de Real Blue, met een nieuwere bluetooth-versie, een langere accuduur en het beste geluid in zijn klasse. Wil je daarbovenop nog actieve noise cancelling, dan heb je de NC-versie van de Real Blue nodig. De koptelefoon is licht en heeft zachte, geventileerde en vervangbare oorkussens. Hierdoor is hij ideaal voor lange luistersessies. Zelfs als je een bril draagt.

De Real Blue is geschikt voor alle muziekgenres, games, films en voor thuiswerken, en kost tijdens de Koningsdag-aanbieding van Teufel geen € 169,99 maar € 115!

Teufel Radio One

Er zijn meer dan genoeg wekkerradio’s, maar de Radio One belooft een muzikaal begin van de dag. En je wordt vast vrolijk wakker, want volgens Teufel is het geluid stabiel, ruisvrij, vol en krachtig.

De speaker steekt met kop en schouders boven de gemiddelde wekkerradio uit. Zo ondersteunt hij DAB+ en FM-frequenties, al kun je dankzij bluetooth en de aux-verbinding ook zelf bepalen met welke klanken je wakker wordt. Hier koppel je je telefoon aan, maar maak je geen zorgen over de batterij van je smartphone. Met de usb-oplaadpoort van de wekker is je telefoon ’s ochtends gewoon opgeladen.

Teufel Radio One review

Dankzij de Radio One van Teufel stap je nooit meer met het verkeerde been uit bed. Waar je nog blijer van wordt: op dit moment betaal je er € 129,99 voor in plaats van € 169,99. Twijfel je nog steeds of de wekker dit prijskaartje waard is, dan ontdek je meer in onze uitgebreide review.

Teufel Radio 3Sixty

De Radio 3Sixty is een radio-speaker die nostalgie oproept. Dankzij de rechthoekige vorm, draaiknoppen en zelfs een antenne lijkt het net alsof er een ouderwetse radio in je kast staat. Maar niet echt natuurlijk, want hij is uitgerust met de technologie en geluidskwaliteit van nu.

Voor muziekliefhebbers komt de kleine speaker niets tekort. Luister naar meer dan 1000 radiozenders, gebruik streamingdiensten zoals Spotify en Amazon Music of sluit gewoon je telefoon aan op de speaker. En over je telefoon gesproken: via de Teufel Remote app bedien je de Radio 3Sixty vanuit je luie stoel.

Voor een speaker met een klassiek ontwerp die qua technologie niets te wensen overlaat, eindigt je zoektocht hier. En wees er snel bij, want hij is nu afgeprijsd van € 349,99 naar € 249,99. Wil je nog meer weten? Lees dan onze review.

Teufel Ultima 40

Verlang je naar wat zwaarder geschut, dan stellen we je voor aan de vloerstaande speakerset Ultima 40. Misschien heb je er al eerder van gehoord, want deze set is een van de publiekslievelingen van Teufel. Dit is niet gek: met deze speakers hoef je je huiskamer niet meer te verlaten om het gevoel van een concertgebouw of bioscoopzaal op te roepen.

Teufel Novembermania

De Ultima 40 is een set hifi-towerspeakers met een geluid waar duidelijk tijd in gestoken is. Volgens Teufel zorgt het 3-kanaals systeem voor hoge en zuivere tonen en laat de dubbele basreflexpoort een krachtige bas horen. En deze kwaliteit houdt zelfs staande bij ruimtes tot 35 vierkante meter. Dit maakt de torens geschikt voor zowel muziek als films, zeker als je ze aan een versterker of AV-receiver koppelt.

Deze speakerset is onmisbaar voor iedereen met een passie voor muziek en film. En die liefde werkt momenteel in je voordeel, want de set is afgeprijsd van € 499,99 naar € 399,99.

Ontdek alle aanbiedingen van Teufel

(En niet de kortingscode KOE-ADCRDS2R-TFL vergeten)