Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Dit zijn de nieuwe kerstfilms op Apple TV+ in 2022

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple TV+ kerstfilms


Lees verder na de advertentie

Over minder dan twee weken is het zover: kerst! En met de nieuwe kerstfilms op Apple TV+ in 2022 kom je helemaal in de stemming.

Nieuwe kerstfilms Apple TV+ in 2022

Het is misschien niet de populairste streamingdienst, en ook zeker niet de grootste qua aanbod, maar wel is Apple TV+ kwalitatief érg sterk. Zo ook met hun aanbod nieuwe kerstfilms dit jaar. Wij zetten de nieuwe films op een rij – en voegen er het aanbod van de afgelopen jaren aan toe.

Spirited (IMDb-score: 6,6)

In Spirited wordt het klassieke verhaal van A Christmas Carol voortgezet in de moderne tijd. De Geest van Huidig Kerstmis (Will Ferrell) wil met pensioen. Na jarenlang een nieuw slachtoffer uit te kiezen voor het bekende riedeltje om iemand zijn leven te laten beteren, is hij klaar voor rust. Maar zijn angst om als ex-geest naar de aarde terug te keren, en met zijn verleden te dealen, houdt hem tegen. Een nieuw slachtoffer (Ryan Reynolds) helpt de Geest om met zijn eigen verleden te dealen.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Spirited is nu te zien op Apple TV+.

The Boy, the Mole, the Fox and the Horse (IMDb-score: n.n.b.)

In deze gloednieuwe film, gebaseerd op de bestseller van Charlie Mackesy, staat een opmerkelijke vriendschap tussen een jongen, mol, vos en paard centraal. Met prachtige handgetekende animaties en een sterrencast van onder andere Idris Elba (Luther) en Tom Hollander (Pirates of the Caribbean) zou dit wel eens dé kerstfilm van 2022 kunnen zijn.

The Boy, The Mole, The Fox And The Horse is vanaf 25 december te zien op Apple TV+.

Ik wil een hond voor Kerst, Charlie Brown (IMDb-score: 7)

Kerstfilms Apple TV+ 2022
Afbeelding: Apple TV+

De brave (en jazzy) verhaaltjes van Peanuts komen langzaam maar zeker allemaal naar Apple TV+. Dat proces duurt nu al jaren, en dit jaar is het de beurt aan Ik wil een hond voor Kerst, Charlie Brown. Hierin staat Rerun, de jongere broer van Linus en Lucy, centraal. Rerun wil ontzettend graag een hond van de Kerstman, maar is dat wel zo’n goed idee?

Ik wil een hond voor Kerst, Charlie Brown is nu te zien op Apple TV+.

Charlie Brown’s kerstverhalen (IMDb-score: 7,1)

Nieuwe kerstfilms Apple TV
Afbeelding: Apple TV+

Nog meer Peanuts? Jazeker. In deze kerstcollectie komen vijf korte verhaaltjes samen over verschillende personages: de welbekende Snoopy, Linus, Sally, Lucy en Charlie Brown. Lekker zoet, lekker kerstig.

Charlie Brown’s kerstverhalen is nu te zien op Apple TV+.

Meer kerstfilms op Apple TV+

Naast alle nieuwe films zijn er ook in voorgaande jaren kerstfilms toegevoegd aan Apple TV+, die je uiteraard nog steeds kunt kijken. Dit is de lijst:

  • Een Charlie Brown Kerstmis
  • Ted Lasso: De ontbrekende kerstsnor
  • Snoopy presenteert: Lucy’s nieuwjaarsfeestje
  • Het is weer kerst, Charlie Brown

Nóg meer kerstfilms

Heb je niet genoeg aan de kerstfilms van Apple TV+? Geen punt, want ook op Netflix en Disney+ zijn er heel wat nieuwe kerstfilms verschenen! Werp een blik op onze artikelen:

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Meer tips voor je Apple-apparaten

Wil je in de toekomst meer tips ontvangen voor Apple TV+, maar ook voor je iPhone, iPad, Mac en Apple TV? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief, en blijf altijd op de hoogte:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!