Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Eerste kijkje in de nieuwe iPhone: bekijk deze iPhone XS teardown (video)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone XS teardown


Lees verder na de advertentie

Het Nederlandse bedrijf FixjeiPhone heeft een mooie primeur in handen: ’s werelds allereerste iPhone XS-teardown! Meestal worden nieuwe iPhones als eerste ontleed door reparatie-site iFixit. Bekijk de foto’s en de video!

iPhone XS teardown

De iPhone XS is vorige week in de voorverkoop gegaan en ligt vanaf morgen officieel in de winkels. Maar FixjeiPhone heeft het toestel op een of andere manier nu al in handen gekregen en het volledig ontmanteld, wat te zien is in de video onderaan in dit bericht en in onderstaande afbeeldingen.

iPhone XS teardown

Wat meteen opvalt is dat het lastiger is dan voorheen om het toestel openen. Dat heeft alles te maken met de betere waterbestendigheid van de iPhone XS in vergelijking met eerdere iPhones. De XS heeft een IP68-certificering en is tot 30 minuten waterbestendig op 2 meter diep. De X houdt het 30 minuten vol op 1 meter diepte.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Aan de buitenkant lijkt de iPhone XS bijzonder veel op de iPhone X – eigenlijk is hij alleen maar als nieuw te onderscheiden als je de nieuwe gouden kleur aanschaft. Maar aan de binnenkant zijn de verschillen we degelijk zichtbaar, zo toont deze teardown. De batterij is het opvallendst: dat is nu een groot L-vormig geheel. FixjeiPhone stipt aan dat de batterij niet één maar twee cellen heeft en een lagere capaciteit dan voorheen. Toch gaat de batterij langer mee, wat alles te maken heeft met de effeciëntere A12 Bionic-chip. Verder heeft de XS 4 GB werkgeheugen, in plaats van 3.

Lees ook ons dossier iPhone XS.