Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Wacht met iPhone SE kopen: jij kunt er een winnen!

Auteur: Koen van Ekeren
2 reacties
black Friday iPhone se 2020


Lees verder na de advertentie

Update: Deze winactie is afgelopen. Maar uiteraard mag je je nog steeds inschrijven voor onze nieuwsbrief om aan een volgende actie mee te doen. Laat dan hieronder je mailadres achter:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

De nieuwste technologie verpakt in een vertrouwd jasje: dat is de iPhone SE! Het toestel heeft alles in zich om een enorme hit te worden. Toch kun je nog beter even wachten

met de iPhone SE kopen, want jij kunt er een winnen! Het enige wat je hoeft te doen, is je inschrijven voor onze wekelijkse iCreate nieuwsbrief met Apple-nieuws.

portretmodus iPhone SE

iPhone SE winnen


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

De iPhone SE is te koop voor € 489, maar lezers van iCreate kunnen er dus gratis een krijgen. Stond je al ingeschreven voor de gratis nieuwsbrief? Dan doe je al mee. De gelukkige ontvangt een zwartgekleurde iPhone SE 2020 met 64 GB opslag!

De actie loopt tot 30 juni en de winnaar wordt bepaald door trekking. Op 3 juli 2020 maken we in onze nieuwsbrief bekend wie de iPhone SE heeft gewonnen.

Compact en snel

Dat de iPhone SE het wachten waard is, lees je in het artikel iPhone SE 2020: deze iPhone wil je hebben!

Mocht je de iPhone SE winnen, dan ontvang je de compactste iPhone die er op dit moment is. Het toestel beschikt over een 4,7-inch scherm. Aan de binnenkant bevindt zich de A13 Bionic – de snelste chip in een smartphone ooit. Het ontgrendelen doe je met een vingerafdrukscanner aan de onderkant: Touch ID.

De behuizing van de SE is van glas, waardoor hij geschikt is voor draadloos opladen. Aan de achterkant heeft de SE een 12-megapixelcamera. Daar schiet je ook foto’s in de Portretmodus mee, waarmee je plaatjes krijgt met een schitterend diepte-effect. Ook neem je video’s op in de hoogste kwaliteit: 4K met 60 frames per seconde.

iPhone SE kopen

iPhone SE 2020

De iPhone SE 2020 is te koop sinds vrijdag 24 april 2020. Wil je de iPhone SE kopen, dan betaal je er € 489 voor. Maar wie weet ben jij straks de winnaar van het gratis exemplaar!