Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Verraadt deze video het iPhone SE 2 ontwerp?

Auteur: Koen van Ekeren
7 reacties
iPhone SE 2 ontwerp


Lees verder na de advertentie

De onthulling van de iPhone SE 2 (of iPhone 9) laat niet lang meer op zich wachten. Dankzij de vele geruchten weten we al zo’n beetje alles over het prijsvriendelijke toestel, maar een op TikTok opgedoken video suggereert dat de nieuwe SE er anders uit komt te zien dan gedacht.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de nieuwe SE? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=hOe6Y1VtpzQ&feature=emb_logo

iPhone SE 2 ontwerp


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

In de video (die niet al te waarheidsgetrouw lijkt) is de iPhone door zijn vlakke zijkanten een soort samensmelting van de iPhone 4 en iPhone 8, wat niet in lijn is met de huidige geruchten. Betrouwbare Apple-insiders suggereerden tot nu toe dat het om een toestel gaat dat fysiek identiek is aan de iPhone 8.

Ook is het opvallend dat de vermeende iPhone 9 in de video is gegoten in een lichtblauwe tint. Dit is eveneens in tegenspraak met eerdere geruchten, die het hadden over drie andere kleuren: spacegrijs, zilver en rood.

Het is niet ondenkbaar dat het ontwerp een verrassende wending krijgt en Apple-insiders het bij het verkeerde eind hebben. Maar er is reden om sceptisch te zijn, want het is vreemd dat het toestel in de video draait op het oude iOS 12. Bovendien lijken de icoontjes niet helemaal overeen te komen.

Release

We nemen de beelden dus met een korreltje zout en gaan nog uit van een SE die vrijwel gelijk is aan de iPhone 8. In de binnenkant heeft het toestel waarschijnlijk wel de snelle A13-chip die ook in de nieuwste iPhone 11 Pro zit. Ook gaat de camera er vermoedelijk flink op vooruit.

Verder wordt verwacht dat Apple de iPhone 9 hetzelfde prijskaartje geeft als de iPhone SE uit 2016. Dit zou betekenen dat het toestel in Nederland in de verkoop gaat voor € 489. Eind maart horen we waarschijnlijk meer over het toestel – mogelijk tijdens een keynote.