Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

‘Apple lanceert twee iPhone SE 2-modellen’

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
iPhone 8


Lees verder na de advertentie

Heel veel mensen kijken uit naar de iPhone SE 2 die dit jaar dan toch echt moet verschijnen. Het nieuwste gerucht: er komen mogelijk twee versies van deze telefoon uit!

iPhone 8 water

De huidige iPhone SE dateert uit 2016. Deze iPhone SE heeft de buitenkant van de iPhone 5, met aan de binnenzijde de techniek van de iPhone 6s, destijds het nieuwste van het nieuwste. Voor de opvolger hanteert   Apple mogelijk hetzelfde principe. Dat wil zeggen: men neme de behuizing van een al wat oudere iPhone – waarschijnlijk de iPhone 8 – en stopt daar de techniek van de nieuwste iPhone in. Het zou ook zomaar kunnen dat de iPhone SE 2 straks iPhone 9 gaat heten, want die naam heeft Apple overgeslagen.

Twee iPhone SE 2-modellen

Het niet al te betrouwbare DigiTimes heeft van insiders gehoord dat er twee versies van de iPhone SE 2 gaan verschijnen. Apple zou namelijk verschillende lcd-schermen bestellen. Het is erg vaag omschreven en je kunt het daarom op diverse manieren interpreteren. Misschien betekent het gewoon dat Apple de schermen bestelt bij verschillende fabrikanten. Het kan echter ook betekenen dat Apple verschillende formaten van het scherm bestelt. Die laatste verklaring klinkt nog plausibel ook. De SE 2 krijgt zoals gezegd waarschijnlijk de behuizing van de iPhone 8 en die is er eveneens in twee formaten. Je hebt de ‘gewone’ iPhone 8, met een schermdiagonaal van 4,7 inch en daarnaast de iPhone 8 Plus van 5,5 inch. Een iPhone SE 2 en een iPhone SE 2 Plus: het is een mogelijkheid.

Voor wie?


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Er zijn twee soorten mensen die voor de SE kiezen. Aan de ene kant heb je het publiek dat graag een iPhone wil, maar daar niet de hoofdprijs voor kan of wil betalen. En dan zijn er ook consumenten die de andere iPhones veel te groot vinden. De iPhone SE 2 wordt verwacht in het voorjaar. Het Plus-model verschijnt volgens de geruchten wat later: dit najaar of misschien zelfs pas in 2021.

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom de nieuwe iPhone? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: MacRumors