Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Dit is het nieuwe veganistische hoesje van de iPhone 15

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple veganistisch hoesje


Lees verder na de advertentie

De iPhone 15 krijgt geen officieel leren hoesje meer, maar in de plaats daarvan een veganistische case. Door een nieuw lek weten we nu hoe dat eruitziet.

iPhone 15 veganistisch hoesje

Apple maakt al sinds 2013 leren hoesjes voor de iPhone. En hoewel er heel wat opties zijn die kwalitatief beter zijn dan Apple’s hoesjes, zweren veel mensen toch bij de officiële case.

Voor hen is er dit jaar slecht nieuws: Apple stopt namelijk met de productie van leren hoesjes – waarschijnlijk wegens duurzaamheid. Voor de iPhone 15 keert dus alleen de siliconen case terug. Wel komt Apple met een alternatief voor het lederwaar: een ‘veganistisch leren’ hoesje. En nu weten we hoe dat eruit gaat zien.

Zo ziet dat eruit

De nieuwe case is namelijk gelekt op X en het Chinese Weibo in een reeks foto’s. Daarop is te zien dat het nieuwe materiaal wat ruwer is dan het oude leer, en dat de achterzijde van een ander materiaal is dan de zijkanten van het hoesje. De zijkanten zijn waarschijnlijk gewoon van siliconen of rubber.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Apple vegan case

Als we het lek moeten geloven, komt het hoesje er in ieder geval in blauw, paars, zwart, donkergroen en grijs. Of deze vegan leather case er alleen voor de iPhone 15 Pro komt (de variant op de foto’s), of ook voor de normale iPhone 15, is nog niet bekend.

iPhone 15 release

De iPhone 15 – en daarmee ook het hoesje – wordt volgens de laatste geruchten op dinsdag 12 september aangekondigd. Uiteraard volgen wij het Apple-event voor je, en houden we je op de hoogte. Dit doen we onder andere via onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: via MacRumors