Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iPhone 14 kleuren: 10 (!) kleuren om uit te kiezen

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone 14 kleuren


Lees verder na de advertentie

Apple’s meest recente iPhone is de iPhone 14. Een van de dingen waarover je moet denken als je een toestel aanschaft, is de kleur. Kies jij voor een veilige, zakelijke kleur? Of pak je liever uit met iets uitbundigs? Wat valt er eigenlijk te kiezen qua iPhone 14-kleuren? We zetten alle kleuren voor je op een rij. En … sinds maart 2023 is er een extra kleur!

Bestel de iPhone 14 (Pro) bij Coolblue

iPhone 14 (Plus) kleuren

iPhone 14 kleuren

De iPhone 14 is het standaard model iPhone dat onlangs verscheen. Hij is er ook in een grotere variant: de iPhone 14 Plus. Deze beide modellen zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Middernacht (zwart)
  • Paars
  • Sterrenlicht (wit)
  • (PRODUCT)RED (rood)
  • Blauw
  • Geel (sinds maart 2023)


kooptip

De meeste van deze kleuren kennen we al van de iPhone van het jaar daarvoor, de iPhone 13. De kleur paars is nieuw: die vervangt het krijtroze dat we bij de 13 zagen. Detail: de iPhone 14 heeft een glanzende achterzijde en de zijkanten zijn mat, in een bijpassende tint. In maart kondigde Apple ook nog een iPhone 14 in geel aan.

iPhone 14 Pro (Max) kleuren

iPhone 14 Pro kleuren

De iPhone 14 Pro is het luxere model van dit moment. Hij is er ook in het groot, dat is de iPhone 14 Pro Max. Alles aan de iPhone 14 Pro is luxer, en ook de kleuren zijn wat luxer dan die van het gewone model. Je kunt kiezen uit de volgende kleuren:

  • Spacezwart
  • zilver
  • Goud
  • Dieppaars

Dieppaars is de echt nieuwe kleur. En die tint is overigens heel anders dan die van het veel zachtere paars van de gewone iPhone 14. Detail: de iPhone 14 Pro heeft een matte achterzijde en de zijkanten zijn glad, in een bijpassende tint.

En de iPhone 15 kleuren?

iPhone 15 kleuren

Zit er dit jaar niets van jouw gading bij? Volgens de laatste geruchten lanceert Apple later dit jaar de nieuwe iPhone 15. En de nieuwe iPhone 15 kleuren zijn al bekend – hoewel we nog een slag om de arm houden. Als de geruchten kloppen, mag je een roze en blauwe iPhone 15 (Plus) verwachten, naast de klassiekere kleuren. De iPhone 15 Pro verschijnt mogelijk in bordeauxrood.

Wil je op de hoogte blijven van het iPhone-nieuws? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!