Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

iPhone 14 Pro is nu véél goedkoper: dit is de prijs

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
iPhone 14 Pro goedkoper


Lees verder na de advertentie

De iPhone 15-serie is net uitgebracht door Apple, en dat betekent dat de vorige generatie iPhones flink in prijs is gedaald. Zeker de iPhone 14 Pro (Max) is een stuk betaalbaarder geworden. In dit artikel lees je waar hij momenteel het goedkoopst is.

iPhone 14 Pro: goedkoper

De iPhone 14 Pro (Max) werd gepresenteerd in september 2022 en is nog steeds een meer dan uitstekende smartphone. Het toestel heeft een Dynamic Island, camerasysteem met een 48-megapixelsensor en meer.

Vorig jaar schrokken we van het prijskaartje van de 14 Pro, want Apple maakte zijn vlaggenschepen flink duurder. De kleinere 6,1-inch iPhone 14 Pro kreeg een startprijs van 1329 euro. Voor de Max-versie betaalde je minimaal 1479 euro. Wilde je meer opslag dan 128 GB, dan viel de prijs hoger uit.

Nu is de iPhone 14 Pro bijna driehonderd euro goedkoper dan vorig jaar. Dit komt met name door een aanbieding op Amazon, waar de iPhone 14 Pro op het moment van schrijven € 1049 kost. De nieuwere iPhone 15 Pro kost 1229 euro.


kooptip

Bij de 14 Pro geldt de prijs voor alle kleuren, dus je kunt kiezen uit spacezwart, dieppaars of goud. Wil je de grotere Max-versie dan geldt de aanbieding voor de uitvoering in het spacezwart of dieppaars. De gouden variant is duurder en kost 1282 euro. Houd rekening met dat de prijzen in online webshops flink fluctueren, dus ze kunnen nu je dit leest anders zijn.

Wil je meer prijzen vergelijken, waaronder ook de abonnementen? Check dan de onderstaande prijsvergelijker om te zien waar de iPhone 14 Pro het goedkoopst is. De prijsvergelijker wordt voortdurend bijgewerkt en laat actuele prijzen zien. Selecteer de tab ‘Prijzen los’ als je het toestel liever los koopt, zonder een abonnement.

Twijfel je over welk Pro-model je moet kiezen? Bekijk dan onze vergelijking tussen de iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max.

Ook andere iPhone-modellen voordeliger

De iPhone 14 Pro is niet het enige toestel dat er sinds de iPhone 15-lancering goedkoper op is geworden. Ook de iPhone 14 (Plus) en iPhone 13 zijn nu voordeliger. Dit zijn nu de beste deals: