Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

‘iPhone 14 Pro design definitief, testproductie begonnen’

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
iPhone 14 pro design

Het ziet ernaar uit dat Apple een definitieve keuze heeft gemaakt over het iPhone 14 Pro design. De aangewezen fabrikant is namelijk begonnen met de testproductie van het toestel. En een uiteindelijk ontwerp kan daarbij niet ontbreken.

Lees verder na de advertentie

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

iPhone 14 Pro design definitief

Volgens een bericht van de Taiwan Economic Times is Apple begonnen met testproductie van de luxere modellen van de iPhone 14. Dit houdt in dat een handvol apparaten wordt gemaakt om meer informatie te verzamelen, bijvoorbeeld over problemen of verbeterpunten. Maar nog interessanter: dit betekent dat er een definitieve versie bestaat van het iPhone 14 Pro design.

Naar verluidt zal Foxconn de productie van het toestel uitvoeren. Wellicht dat je die naam vaker hebt gehoord: dit bedrijf is verantwoordelijk voor de productie van talloze Apple-producten. De fabrikant begint nu alvast met de testproductie, zodat ze zeker weten dat het product voldoet aan de normen van Apple. Het geldt dus meteen als voorbereiding op de massaproductie, al vindt dit waarschijnlijk pas plaats richting het eind van het jaar.

kooptip

Productie van het instapmodel van de iPhone 14 en de mini wordt gedaan door Luxshare, nog een bekende Apple-leverancier. Zij hebben vooralsnog geen groen licht gekregen om productie te starten. Al verwachten wij dat dit niet lang meer duurt.

Ontwerp?

Hoe dit ontwerp eruitziet? Zo te horen nogal anders, want volgens verschillende geruchten gaat het huidige iPhone-ontwerp op de schop. Het grootste verschil is de notch. Deze wordt waarschijnlijk vervangen door een of meerdere cameragaten in het scherm: de een is een simpel gaatje, de ander heeft een ‘pil’-vorm. En dit is niet de enige camera die wordt vervangen, want de iPhone krijgt misschien een 48-megapixelcamera aan de achterkant.

Andere geruchten wijzen erop dat het iPhone 14 Pro design vergelijkbaar wordt met het ontwerp van de iPhone 4. Denk hierbij aan een dikker toestel, waardoor de camera niet meer uitsteekt. Zelfs de ronde volume-knoppen van deze oude iPhone zijn mogelijk terug van weggeweest.

iPhone 14 (Pro) release

Een precieze verschijningsdatum van de iPhone 14 (Pro) is nog onbekend, al denken wij dat hij wordt aangekondigd in september. Wil je ondertussen meer lezen over het product? In het iPhone 14 (Pro) dossier staan alle geruchten op een rij.

Bron: MacRumors