Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Gelekte foto bevestigt naam iPhone 14 (Pro)

Auteur: Maurice Snijders
0 reacties
verzegeling iphone 14 pro


Lees verder na de advertentie

Er is een foto opgedoken die vermoedelijk de verzegeling van de doos van een Apple iPhone 14 Pro laat zien. Als het een authentieke foto is, dan wordt hiermee de naam ‘iPhone 14 (Pro)’ voor de nieuwe iPhone bevestigd.

iPhone 14 naam bevestigd

We kunnen helaas niet bevestigen of het hier inderdaad om een authentieke foto gaat, maar het is in elk geval niet ongebruikelijk dat er zo kort voor een Apple-event dergelijke foto’s online verschijnen, die dan later inderdaad echt blijken te zijn. Ongeveer een jaar geleden gebeurde exact hetzelfde voor de iPhone 13. En ook in 2017 was dit het geval.

We noemen de nieuwe iPhone natuurlijk al geruime tijd de iPhone 14, maar officieel wordt pas tijdens het Apple-event op 7 september definitief duidelijk welke naam Apple voor het toestel gebruikt. Deze foto duidt er in elk geval op dat het inderdaad ‘iPhone 14’ gaat worden. En dat het luxere model weer het labeltje ‘Pro’ zal krijgen.

Foto van de verzegeling op Twitter


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

De foto is op Twitter gedeeld door @ShrimpApplePro en linkt naar het bekende Chinese social media netwerk Weibo. De gebruiker vermeldt erbij dat alle iPhone 14-modellen 6 GB werkgeheugen krijgen. Dat is wel geloofwaardig, want er zijn al eerdere geruchten over het iPhone 14 werkgeheugen verschenen waar dit uit blijkt. Overigens krijgen de Pro-modellen wel een ander type werkgeheugen. In de tweet staat verder dat de iPhone 14 Pro in een witte doos wordt geleverd, maar dat is natuurlijk weinig verrassend.

Scherm ontwerp

Minder geloofwaardig is de afbeelding op de achtergrond, die het scherm van de iPhone 14 Pro zou laten zien. Er is namelijk alleen maar een pilvormige uitsparing in het scherm zichtbaar. Er zijn de afgelopen tijd echter veel betrouwbare geruchten verschenen, die aangeven dat er zowel een pilvormig als een cirkelvormig gaatje in het scherm zit. Reden genoeg om deze achtergrondfoto toch maar met een flinke korrel zout te nemen.

Op 7 september kondigt Apple de nieuwe iPhones officieel aan en weten we zeker hoe geloofwaardig de opgedoken foto daadwerkelijk is. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de nieuwe iPhone? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: via MacRumors