Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van

iPhone 14 duikt onder 900 euro en is goedkoper dan ooit

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
iPhone 14 aanbieding


Lees verder na de advertentie

De iPhone 14-serie ligt nog maar zes maanden in de schappen van de Apple Store. De reguliere iPhone 14 had na de lancering een startprijs van 1019 euro, maar de 6,1-inch smartphone is flink in prijs gezakt. Op dit moment is hij te koop voor minder dan 900 euro.

iPhone 14-aanbieding

De prijsverlaging is opvallend, want doorgaans volgen de eerste noemenswaardige kortingen pas ongeveer een jaar na de release. De verkoopcijfers van de iPhone 14 en grotere iPhone 14 Plus lijken echter tegen te vallen, waardoor er nu al goede aanbiedingen zijn.

Bij Apple is de prijs van de iPhone 14 nog steeds 1019 euro, maar bij Bol.com ben je nu ruim honderd euro voordeliger uit. Ook bij Amazon betaal je op het moment van schrijven minder dan 900 euro voor de nieuwste iPhone. Dit zijn de beste aanbiedingen:

De prijzen van online winkels fluctueren snel – zeker bij Bol.com en Amazon – dus houd rekening met dat de prijzen op het moment dat je dit leest anders kunnen zijn.

Klein verschil met iPhone 13


kooptip

De 6,1-inch iPhone 14 lijkt veel op de iPhone 13 van een jaar eerder. Van buiten zijn de toestellen nagenoeg identiek en ze hebben allebei een A15 Bionic-chip aan boord. De camera van de iPhone 14 is iets beter, maar dat merk je alleen als je in het donker fotografeert. Meer hierover lees je in onze iPhone 14 vs iPhone 13-vergelijking.

Vind je 900 euro nog steeds te duur voor een nieuwe iPhone, dan is de iPhone 13 een goed alternatief. Bij de meeste winkels kost hij zo’n 800 euro, zoals bij Amazon, Belsimpel en Mobiel.nl.