Terug naar iPhone 13 nú officieel te koop
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 13 nú officieel te koop

Door Laura Grootaarts24 september 2021 11:202 min. leestijd0

Het is zover: vanaf vandaag zijn de iPhone 13 (mini) en iPhone 13 Pro (Max) te koop. Vorige week ging de voorverkoop van de iPhone 13-serie van start, nu liggen de toestellen ook daadwerkelijk in de winkel.

iPhone 13 roze

iPhone 13 verkoop Nederland gestart

Apple kondigde begin vorige week maar liefst vier nieuwe toestellen aan. De iPhone 13 en de iPhone 13 mini zijn de grote en kleine versie van het standaardmodel. Daarnaast is er ook nog een luxe iPhone in twee formaten: de iPhone 13 Pro en Pro Max.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Vanaf vandaag is de iPhone 13-serie officieel verkrijgbaar, maar de kans bestaat dat ie op veel plekken al is uitverkocht. Heb je je iPhone 13 vorige week tijdens de voorverkoop besteld? Dan wordt je toestel waarschijnlijk vandaag thuisbezorgd. Twijfel je nog over welk toestel je wilt? Leest dan onze dossiers over de iPhone 13 (mini) en de iPhone 13 Pro (Max).

iPhone 13 prijzen

De prijzen van de iPhone 13 lopen zeer uiteen, afhankelijk van het model en de opslagcapaciteit. De betaalbaarste mini met 128 GB opslag haal je voor € 809 in huis. Tel er voor het allerduurste model maar duizend euro bij op: de Pro Max met 1 TB opslag kost € 1839.


Dit is de prijsvergelijker voor de standaard iPhone 13 – op deze volgende pagina kun de iPhone 13 prijs van álle modellen vergelijken:

Naar de iPhone 13 prijsvergelijker

Ook nieuwe iPads nu te koop

iPad mini Touch ID

Naast de iPhone 13-serie zijn ook de nieuwe iPads vanaf vandaag te koop. Het gaat om een nieuwe versie van de reguliere iPad en om een nieuwe iPad mini. De mini heeft een drastische metamorfose gehad: hij heeft een groter scherm met smalle randen eromheen. De thuisknop is verdwenen Touch ID zit in de sluimerknop boven op de mini verwerkt.

Wekelijks Apple nieuws in je mail

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, tips & aanbiedingen!

 

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar