Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iPhone 13 nú officieel te koop

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone 13 roze


Lees verder na de advertentie

Het is zover: vanaf vandaag zijn de iPhone 13 (mini) en iPhone 13 Pro (Max) te koop. Vorige week ging de voorverkoop van de iPhone 13-serie van start, nu liggen de toestellen ook daadwerkelijk in de winkel.

iPhone 13 verkoop Nederland gestart

Apple kondigde begin vorige week maar liefst vier nieuwe toestellen aan. De iPhone 13 en de iPhone 13 mini zijn de grote en kleine versie van het standaardmodel. Daarnaast is er ook nog een luxe iPhone in twee formaten: de iPhone 13 Pro en Pro Max.

Vanaf vandaag is de iPhone 13-serie officieel verkrijgbaar, maar de kans bestaat dat ie op veel plekken al is uitverkocht. Heb je je iPhone 13 vorige week tijdens de voorverkoop besteld? Dan wordt je toestel waarschijnlijk vandaag thuisbezorgd. Twijfel je nog over welk toestel je wilt? Leest dan onze dossiers over de iPhone 13 (mini) en de iPhone 13 Pro (Max).

iPhone 13 prijzen

De prijzen van de iPhone 13 lopen zeer uiteen, afhankelijk van het model en de opslagcapaciteit. De betaalbaarste mini met 128 GB opslag haal je voor € 809 in huis. Tel er voor het allerduurste model maar duizend euro bij op: de Pro Max met 1 TB opslag kost € 1839.


kooptip


Dit is de prijsvergelijker voor de standaard iPhone 13 – op deze volgende pagina kun de iPhone 13 prijs van álle modellen vergelijken:

Naar de iPhone 13 prijsvergelijker

Ook nieuwe iPads nu te koop

iPad mini Touch ID

Naast de iPhone 13-serie zijn ook de nieuwe iPads vanaf vandaag te koop. Het gaat om een nieuwe versie van de reguliere iPad en om een nieuwe iPad mini. De mini heeft een drastische metamorfose gehad: hij heeft een groter scherm met smalle randen eromheen. De thuisknop is verdwenen Touch ID zit in de sluimerknop boven op de mini verwerkt.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!