Terug naar ‘iPhone 13 en 13 Pro verschijnen in september 2021 ‘
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone 13 en 13 Pro verschijnen in september 2021 ‘

Door Koen van Ekeren14 december 2020 09:512 min. leestijd0

September is traditioneel de maand waarin Apple nieuwe iPhones lanceert, maar dat liep in 2020 anders. Door een vertraging in de ontwikkeling en productie maakten de iPhone 12-modellen hun opwachting in oktober en november. Bij de iPhone 13-serie hoeven we dit niet te verwachten; de iPhone 13 release is waarschijnlijk in september 2021.

iPhone 13 release

iPhone 13 release

Dit meldt de gerenommeerde Apple-analist Ming-Chi Kuo. Hij verwacht dat de iPhone 13-modellen in 2021 volgens het gebruikelijke schema worden gelanceerd.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Apple zou dit jaar namelijk zoals vanouds aan het begin van de zomer beginnen met de massaproductie van de nieuwe iPhones. Bij de iPhone 12 gebeurde dat dit jaar veel later: in september. De iPhone 12 en iPhone 12 Pro werden hierdoor pas op 23 oktober gelanceerd, gevolgd door de iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max op 13 november.

Wanneer komt de iPhone 13 uit?

Mocht Apple de opvolger van de iPhone 13 inderdaad zonder vertraging kunnen lanceren, dan onthult het bedrijf de nieuwe iPhones traditioneel in de tweede week van september. Dat is meestal op een dinsdag of woensdag. In 2021 vallen die dagen op 7 en 8 september.

De vrijdag daarna kun je beginnen met pre-orderen: dat jaar zou dat 10 september zijn. Een week later liggen de nieuwe telefoons dan in de winkels en worden ze bezorgd. De iPhone 13 release is dus waarschijnlijk 17 september 2021.

Vernieuwingen

Eerder gingen er al geruchten over wat we kunnen verwachten van de iPhone 13-familie. De vier iPhone 12-modellen krijgen allemaal een opvolger; er verschijnen dus opnieuw vier nieuwe iPhones. De schermgrootte en het ontwerp blijven gelijk.

Belangrijke verbeteringen zitten mogelijk in de camera. De sensorgrootte zou toenemen en bij de Pro-modellen mogen we een sterk verbeterde ultragroothoeklens verwachten. Ook krijgen alle vier modellen een sterk verbeterde batterij. Van het scherm van de iPhone 13 (Pro) wordt verwacht dat ze zijn uitgerust met een 120Hz ProMotion-display.

Liever nu al een iPhone 12? Je koopt ze bij Amac.

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen over nieuwe iPhones? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 13
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar