Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Verschijnt de iPhone 13 binnenkort in deze nieuwe kleur?

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
iPhone 13


Lees verder na de advertentie

Rood, wit, zwart, blauw, roze – de iPhone 13 is in een regenboog aan kleuren verschenen. Voor ieder wat wils, maar een reeks nieuwe iPhone 13-hoesjes van Apple wijst er mogelijk op dat het toestel binnenkort in nóg een vrolijke kleur verschijnt.

Nieuwe kleur iPhone 13

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Nieuwe kleur voor de iPhone 13?

Apple houdt van tradities, ook als het gaat om hun accessoires. Deze krijgen rond maart meestal een reeks frisse lentekleurtjes. Zo ook dit jaar, want onlangs zijn Apple’s MagSafe-hoesjes voor de iPhone 13 in vier nieuwe kleuren gespot: paars, oranje, geel en donkergroen. En wij denken dat de iPhone 13 binnenkort een van deze kleuren overneemt.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Bovendien hebben wij een sterk vermoeden dat Apple kiest voor geel. Waarom? Simpel: het past precies bij de iMac 2021, aangezien deze in een vergelijkbare kleur geel is uitgebracht. Paars en oranje natuurlijk ook, maar het neon-gele MagSafe-hoesje valt veel meer op dan het oranje en paarse hoesje. Donkergroen valt wat dat betreft sowieso af.

Wil je alvast een voorproefje? Dan komt BasicAppleGuy van pas. Dit account heeft een afbeelding van de iPhone 13 bewerkt met vier verschillende iMac-kleuren, en geel kan daarbij niet ontbreken. Hieronder zie je het resultaat.

Paarse iPhone 12

Dit zou niet de eerste keer zijn dat een iPhone later nog in een nieuw jasje wordt gestoken. Denk maar terug aan vorig jaar: de iPhone 12 kwam in 2020 al uit, maar in april van 2021 werd ineens een paarse iPhone 12 aangekondigd. Het is daarom niet vreemd als Apple deze strategie nog een keer uitvoert.

Overigens is dit nog een reden waarom we geen paarse iPhone 13 verwachten. Het zou te voorspelbaar zijn als deze kleur twee jaar achter elkaar wordt aangekondigd door Apple. Dan is de verrassing er wel af, in tegenstelling tot fel geel.

Wat zou jouw ideale iPhone-kleur zijn? Of zie jij een gele iPhone 13 wel zitten?