Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

iPhone 13 mini gaat dinsdag verdwijnen: hier kun je hem nog kopen

Auteur: Ward Edema
0 reacties
iPhone 13


Lees verder na de advertentie

De iPhone 13 mini, de meest compacte iPhone van dit moment, gaat dinsdag uit de verkoop. Dit is waarom, en hier kun je hem tot die tijd nog snel kopen.

iPhone 13 mini verdwijnt

Het was voor velen een verademing: drie jaar geleden kondigde Apple de iPhone 12 mini aan, de eerste écht kleine iPhone in jaren. Het jaar erop volgde de (iets snellere) iPhone 13 mini. Maar hoewel dit kleine model nog steeds geliefd is, gaat hij dinsdag 12 september voorgoed verdwijnen.

Het was al duidelijk dat het mini-model niet zo’n succes was qua verkoopcijfers. Met de iPhone 14 verdween het kleinere model namelijk al uit de line-up, en volgens geruchten krijgt ook de iPhone 15 géén kleine variant. Maar de iPhone 13 mini werd al die tijd nog steeds door Apple verkocht.

Apple-event met veranderingen

Met de komst van de iPhone 15, die dinsdag om 19:00 wordt aangekondigd tijdens een Apple-event, schuift het gehele aanbod van iPhones weer een beetje op. En daardoor verdwijnt de iPhone 13 mini. Dat zegt Apple-analist Mark Gurman, die de voorraden van de iPhone 13 mini al een tijdje ziet slinken.


kooptip


Scoor nu de AirPods 2 met oplaadcase voor slechts €115 tijdens iDays!


Scoor nu de AirPods 2 met oplaadcase voor slechts €115 tijdens iDays!

• Grootste Apple-sale van Nederland
• Actie loopt t/m 2 juni 2024

iPhone 13 mini

Wil je dus een iPhone 13 mini kopen? Dan moet je snel zijn. Sowieso verwachten we dus dat de iPhone 13 mini niet meer via de Apple Store beschikbaar zal zijn, maar ook bij andere webshops en providers gaat het model op korte termijn verdwijnen – mits Gurman het bij het rechte eind heeft.

iPhone 13 mini kopen

De iPhone 13 mini is voorlopig nog te koop bij de meeste webshops, al is de voorraad dus beperkt. Dit zijn op dit moment de beste prijzen:

Wil je liever direct een abonnement afsluiten? Werp dan een blik op onze prijsvergelijker:

Volg het iPhone 15-nieuws

Op dinsdag 12 september om 19:00 horen we dus meer. Dan wordt de iPhone 15 aangekondigd, maar ook de Apple Watch Series 9 en nieuwe AirPods. Je volgt het Apple-event natuurlijk op onze website, en via onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: via MacRumors