Terug naar iPhone 13 kleuren: waar verrast Apple ons dit jaar mee?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 13 kleuren: waar verrast Apple ons dit jaar mee?

Door Laura Grootaarts26 augustus 2021 08:542 min. leestijd0

Binnenkort verschijnt de nieuwe iPhone 13 – in september moet het zover zijn. Over de technische specificaties zijn al heel wat geruchten, maar wat worden de iPhone 13 kleuren?

Roze iPhone 13 pink

iPhone 13 kleuren

Zeker is dat de nieuwe iPhone weer in een breed kleurenscala verkrijgbaar zal zijn. De iPhone 12 (mini) is verkrijgbaar in zwart, wit, blauw, groen, rood en paars – deze laatste kleur werd dit voorjaar nog toegevoegd aan het assortiment. De iPhone 12 Pro (Max) is er in grafiet, zilver, goud en oceaanblauw. Sommige van deze kleuren zullen opnieuw hun opwachting maken. Denk daarbij aan de klassiekers als zwart, wit, rood en zilver. Maar wat is er nieuw?

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Roze (of roségoud)

iPhone 13 Pro Max foto

Wordt de iPhone 13 roze? De kans hierop lijkt steeds groter te worden. Op de bovenstaande foto zie je zelfs een foto van wat mogelijk de iPhone 13 is, en die heeft duidelijk een rozige tint. Uit de camera maken we op dat het om een Pro-model gaat, de luxere uitvoering van de iPhone 13 dus. Deze ‘iPhone 13 pink’ vervangt dan wellicht de oceaanblauwe iPhone. Apple gebruikte in het verleden wel vaker een wat zachtere tint roze, bijvoorbeeld voor de eerste iPhone SE en de iPhone 7, maar ook voor de MacBook en Apple Watch. Destijds werd de tint ‘roségoud’ genoemd.

Matzwart

Zwarte iPhone 13

De kleur waar al het langst geruchten over bestaan, is een matzwarte iPhone. Deze chique kleur is mogelijk exclusief voor de iPhone 13 Pro (Max) en zou de kleur grafiet van de iPhone 12 Pro vervangen. Om vlekken op de roestvrijstalen rand van deze iPhone te voorkomen, zou de matzwarte iPhone 13 een speciale coating krijgen. De achterzijde van de Pro-modellen is sowieso al mat waardoor deze minder kwetsbaar is voor vingerafdrukken.

Sunset gold

iPhone 13 kleuren sunset gold

Een andere kleur die regelmatig ter sprake komt, is een bronzen of oranje tint. Dit wordt een warme tint die hier en daar al ‘sunset gold’ genoemd wordt. Ook deze kleur zou er exclusief voor de iPhone 13 (Pro) zijn.

iPhone 13

De iPhone 13 (of misschien heet-ie de iPhone 12s) moet dit najaar verschijnen. Het is de opvolger van de iPhone 12, die momenteel nog steeds te koop is bij winkels als Amac, Belsimpel en Coolblue. Mogelijk krijgt deze iPhone voor het eerst een always-on scherm en wordt de notch – het hapje uit het scherm – een stuk kleiner.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Bronnen: @rendersbyIan, aliartist3d

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar