Terug naar Nieuwe kleur: eerste iPhone 13-foto’s opgedoken
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe kleur: eerste iPhone 13-foto’s opgedoken

Door Ward Edema24 augustus 2021 15:002 min. leestijd0

Met nog maar een paar weken te gaan tot Apple’s september-evenement is de release van de nieuwe iPhone héél dichtbij. We hebben inmiddels al veel renders en 3d-modellen van de iPhone 13 voorbij zien komen, maar nu zijn vermoedelijk ook de eerste foto’s verschenen.

iPhone 13 foto

Grotere camera geeft het weg

De foto’s zijn gedeeld door Twitter-gebruiker Majin Bu, die aangeeft de beelden te hebben gekregen van een anonieme bron. Bu deelt vaker Apple-foto’s, meestal van apparatuur en software die intern door Apple gebruikt wordt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Op de foto’s is een iPhone met een nieuwe kleur te zien en een zeer grote cameramodule. Momenteel is de camera van de iPhone 12 Pro Max het grootst, bij het gefotografeerde model is de camera nog nét iets groter. Dit zou passen bij eerdere geruchten, die suggereren dat de camera’s in de nieuwe iPhone verder van elkaar af zullen staan om ruimte te maken voor betere beeldstabilisatie. Hierdoor wordt de cameramodule groter.

iPhone 13 Pro Max?

Op de foto’s lijkt het te gaan om de grotere iPhone 13 Pro Max. Dit is af te leiden uit de positie van het Apple-logo ten opzichte van de camera.

De onderstaande foto van de iPhone 13-dummy’s werd ter vergelijking gedeeld door Twitter-gebruiker Kawse. De gelekte foto’s komen overeen met de uiterst linkse dummy. Op de kleinere iPhone 13 Pro (tweede van links) wordt dezelfde grote cameramodule verwacht als op het Max-model, maar door de kleinere kast steekt de module verder uit ten opzichte van het Apple-logo.

iPhone 13 vergelijking

iPhone 13: nieuwe kleur

De kleur van de iPhone op de foto’s is valt direct op. De huidige iPhone 12 Pro (Max) is namelijk beschikbaar in grafiet, zilver, goud en oceaanblauw. De foto toont echter een model met een soort ‘zonsondergangroze’ kleur.

Dit zou dus betekenen dat de iPhone 13 Pro (Max) een nieuwe kleur krijgt. Het roze model vervangt dan wellicht de oceaanblauwe iPhone, die vorig jaar weer het middernachtgroene model verving. We verwachten overigens ook een matzwart model van de iPhone 13, evenals een paar andere nieuwe kleuren.

Tijdens het september-evenement van Apple horen we ongetwijfeld meer. Al het nieuws volgen rondom de iPhone 13? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Bron: Twitter

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar