Terug naar Zo goedkoop was deze iPhone 13 nog nóóit (update: deal is terug)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Zo goedkoop was deze iPhone 13 nog nóóit (update: deal is terug)

Door Ward Edema2 maart 2022 10:452 min. leestijd0

Update 2 maart: De deal van Bol.com is teruggekeerd. Let er wel op dat de prijs snel weer omhoog kan schieten, en de prijzen in het artikel dus niet altijd actueel zijn.


Wil je wat meer opslag op je iPhone, maar schrikt de meerprijs van extra gigabytes je af? Dan is er voor jou nu een hele goede iPhone 13 deal.

iPhone 13 deal

iPhone 13 met meer opslag

De iPhone 13 is het eerste ‘normale’ model van de iPhone die standaard met 128 GB opslag geleverd wordt. Dit is al behoorlijk veel, maar er zijn natuurlijk mensen die nét wat meer willen.

Als je bijvoorbeeld heel veel muziek offline wilt opslaan, dan zijn wat extra gigabytes al snel wenselijk. Al helemaal met de komst van muziek in hoge kwaliteit in Apple Music nemen nummers behoorlijk wat ruimte in beslag.

Misschien nog wel het beste voorbeeld van een aanslag op je opslag zijn foto’s en video’s. Op de iPhone 13 is het mogelijk om te filmen met Dolby Vision in 4K. De kwaliteit van je video’s is daardoor waanzinnig, maar het neemt ook waanzinnig veel ruimte van je iPhone in beslag.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iPhone 13 deal

Het uitbreiden van de opslag van je iPhone kan alleen bij aankoop: je kunt er later geen sd-kaartje in steken. Het grote nadeel is dat Apple behoorlijk wat vraagt voor het inbouwen van extra opslag.

De standaard iPhone 13 met 128GB opslag kost 909 euro. Het model met 256GB opslag kost 1029 euro: fors meer dus. Maar het grootste model, met maar liefst 512GB opslag, is al helemaal aan de prijs: 1259 euro!

Gelukkig is er nu een deal bij Bol.com, waardoor de prijs van het 512GB behoorlijk gezakt is. Sterker nog: hij is nu even duur als de versie met de helft van de opslag:

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

 

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 13
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar