Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

‘iPhone 13 krijgt 1 TB opslag’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone 13 always-on scherm


Lees verder na de advertentie

De meest uitgebreide variant van de iPhone 13 is straks verkrijgbaar met maar liefst 1 TB opslag. Nog nooit eerder had een iPhone zo veel opslag.

iPhone 13: 1 TB opslag

De huidige iPhone 12 heeft maximaal 512 GB opslag, maar met de iPhone 13 wordt dit straks verdubbeld, zo claimen financieel analisten van Wedbush. Daarmee bevestigen ze een gerucht van Front Page Tech dat in eerder dit jaar al de ronde deed. De informatie zou afkomstig zijn uit de toeleveringsketen van Apple.

De optie is waarschijnlijk exclusief beschikbaar voor de meer geavanceerde (en duurdere) versie van de iPhone, de iPhone 13 Pro (Max). Het is heel goed mogelijk dat Apple ook de andere opslag-opties verdubbelt. Extra opslagcapaciteit is geen overbodige luxe als je veel foto’s en video’s maakt. Tot nu toe is er geen iPhone met zo veel opslag; wel zijn er al enkele iPad Pro-modellen met 1 terabyte opslag.

iPhone 13

De Wedbush-analisten voorspellen overigens een goed Apple-jaar. Ze verwachten dat er, als de winkels straks weer overal ter wereld open gaan, veel vraag zal zijn naar de iPhone. De iPhone 13 (of iPhone 12s) verschijnt waarschijnlijk in september en profiteert daar mogelijk van. Er is nog niet heel veel bekend over de specificaties en vernieuwingen van het toestel. Er wordt volop gespeculeerd over de terugkeer van Touch ID – deze wordt dan mogelijk verwerkt in het scherm. Ook zou het scherm een hogere verversingsgraad krijgen, namelijk van 120Hz, waardoor animaties vloeiender ogen. De meest interessante geruchten over de nieuwe iPhone verzamelen we in ons iPhone 13-dossier.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Bron: 9to5Mac