Terug naar ‘Bij de iPhone 12 krijg je geen gratis EarPods meer’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Bij de iPhone 12 krijg je geen gratis EarPods meer’

Door Laura Grootaarts20 mei 2020 12:322 min. leestijd0

Bij de iPhone 12 vind je geen gratis EarPods meer in de verpakking. Wil je ongestoord muziek beluisteren, dan zul je er dus zelf oortjes of een koptelefoon bij moeten kopen. Het gerucht is afkomstig van de doorgaans goed ingelichte Apple-analist Ming-Chi Kuo.

iPhone 12 zonder EarPods

Of je ze nu gebruikt of niet, als je een iPhone koopt dan krijg je er EarPods bij cadeau. Sinds de iPhone 7 zijn dat EarPods met een Lightning-connector, want Apple stapte destijds af van de ouderwetse koptelefoonaansluiting. Koop je straks een nieuwe iPhone, dan moet je zelf op zoek naar een goede koptelefoon of oortjes met een Lightning-aansluiting. Of anders draadloos, via bluetooth.

gratis airpods iPhone

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Steeds meer mensen kiezen voor draadloos en deze ontwikkeling betekent ongetwijfeld een boost voor de toch al zo populaire AirPods – en dat is volgens Kuo precies waar Apple op uit is. Apple zou overigens wel van plan zijn om de AirPods flink in de aanbieding te doen, in ieder geval voor mensen die een iPhone 12 aanschaffen. Eerder dit jaar werd er al gespeculeerd over een iPhone 12 met gratis AirPods in de verpakking, ter vervanging van de EarPods. Maar of het echt zo’n feest wordt …? Ook is nog niet duidelijk om welke AirPods het dan gaat. Reken in ieder geval niet om de luxere AirPods Pro met ruisonderdrukking.

AirPods opmars

De AirPods zijn populairder dan ooit, en Apple zou bezig zijn met het ontwikkelen van verschillende nieuwe varianten. Bijvoorbeeld een draadloze over-ear koptelefoon, die AirPods Studio zou gaan heten. De iPhone 12 verwachten we dit najaar en verschijnt waarschijnlijk in vier verschillende modellen die in grootte uiteenlopen van 5,4 tot 6,7 inch.

Gebruik jij de EarPods die Apple meelevert met de iPhone nog? Laat het weten in een reactie onder dit bericht.

iCreate 141
iCreate 141
iOS 16 – Alle nieuwe functies uitgelegd

Bron: 9to5Mac

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Praat mee!

avatar