Terug naar ‘Apple geeft gratis AirPods bij iPhone 2020’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple geeft gratis AirPods bij iPhone 2020’

Door Laura Grootaarts3 december 2019 11:442 min. leestijd0

Apple is van plan om volgend jaar de nieuwe iPhone 12 te leveren met de AirPods. Deze superpopulaire oortjes zouden daarmee de EarPods vervangen. Althans: dat hebben insiders gemeld bij het Taiwanese DigiTimes.

gratis airpods iPhone

Gratis AirPods iPhone 2020

Op dit moment worden de iPhones geleverd met de EarPods met Lightning-connector. Die zijn voor Apple niet duur om te produceren – Apple verkoopt ze voor € 29. Er wordt nu beweerd dat ‘smartphone-aanbieders waaronder Apple, Samsung en Xiaomi overwegen omhun nieuwe modellen volgens jaar met TWS-oortjes te leveren.’ TWS staat voor ‘truly wireless stereo’: compleet draadloze oortelefoontjes dus … zoals de Apple AirPods.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

AirPods productie verdubbeld

We vinden het gerucht op dit moment nog niet echt aannemelijk. De AirPods zijn een enorm succes. Miljoenen consumenten tellen zonder aarzelen flinke bedragen neer voor de AirPods: zowel de gewone AirPods (vanaf € 179) als de nieuwe AirPods Pro (€ 279) gaan als zoete broodjes over de toonbank. De productie van de AirPods Pro schijnt met de feestdagen in het vooruitzicht zelfs verdubbeld te zijn. Dus waarom zou Apple ze cadeau doen als mensen massaal hun portemonnee trekken?

Meer weten over AirPods (Pro)?
Bekijk dit dossier

In het onwaarschijnlijke geval dat Apple ze bundelt met de iPhone 2020, verwachten we eigenlijk dat dat alleen bij het premium model gebeurt, de iPhone 12 Pro en 12 Pro Max. (En de ‘gratis’ AirPods zijn dan ongetwijfeld verrekend in de prijs.) DigiTimes heeft echter een nogal wisselvallige reputatie als het gaat om voorspellingen. Volgend jaar september weten we het: dan worden de nieuwe iPhone-modellen waarschijnlijk gepresenteerd.

Alle geruchten over de iPhone 2020 lezen?
Bekijk dit dossier

Bron: MacRumors

iCreate 148
iCreate 148
32 iPhone-tips die je leven redden 🛟
De nieuwste Apple producten voor een vast bedrag per maand. Nu bij Amac

De nieuwste Apple producten voor een vast bedrag per maand. Nu bij Amac

• Abonnement met inruilgarantie
• Profiteer van lage maandlasten

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar