Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

‘Apple geeft gratis AirPods bij iPhone 2020’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
AirPods en AirPods Pro


Lees verder na de advertentie

Apple is van plan om volgend jaar de nieuwe iPhone 12 te leveren met de AirPods. Deze superpopulaire oortjes zouden daarmee de EarPods vervangen. Althans: dat hebben insiders gemeld bij het Taiwanese DigiTimes.

Gratis AirPods iPhone 2020

Op dit moment worden de iPhones geleverd met de EarPods met Lightning-connector. Die zijn voor Apple niet duur om te produceren – Apple verkoopt ze voor € 29. Er wordt nu beweerd dat ‘smartphone-aanbieders waaronder Apple, Samsung en Xiaomi overwegen omhun nieuwe modellen volgens jaar met TWS-oortjes te leveren.’ TWS staat voor ’truly wireless stereo’: compleet draadloze oortelefoontjes dus … zoals de Apple AirPods.

AirPods productie verdubbeld

We vinden het gerucht op dit moment nog niet echt aannemelijk. De AirPods zijn een enorm succes. Miljoenen consumenten tellen zonder aarzelen flinke bedragen neer voor de AirPods: zowel de gewone AirPods (vanaf € 179) als de nieuwe AirPods Pro (€ 279) gaan als zoete broodjes over de toonbank. De productie van de AirPods Pro schijnt met de feestdagen in het vooruitzicht zelfs verdubbeld te zijn. Dus waarom zou Apple ze cadeau doen als mensen massaal hun portemonnee trekken?


kooptip


Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!


Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

In het onwaarschijnlijke geval dat Apple ze bundelt met de iPhone 2020, verwachten we eigenlijk dat dat alleen bij het premium model gebeurt, de iPhone 12 Pro en 12 Pro Max. (En de ‘gratis’ AirPods zijn dan ongetwijfeld verrekend in de prijs.) DigiTimes heeft echter een nogal wisselvallige reputatie als het gaat om voorspellingen. Volgend jaar september weten we het: dan worden de nieuwe iPhone-modellen waarschijnlijk gepresenteerd.

Bron: MacRumors