Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iPhone 12 mini bereikt laagste prijs tot nu toe

Auteur: Koen van Ekeren
5 reacties
iPhone 12 mini goedkoopst


Lees verder na de advertentie

Handzaam, krachtig, moderne looks en relatief betaalbaar: dat is de iPhone 12 mini. Een half jaar geleden ging het toestel de markt op voor € 810 en deze week bereikte de telefoon de laagste prijs tot nu toe. In dit artikel lees je waar de iPhone 12 mini het goedkoopst is.

iPhone 12 mini goedkoopst

Apple houdt nog steeds vast aan de lanceringsprijs van € 810, maar bij verschillende grote online winkels is de mini flink in prijs verlaagd. Bij Bol.com is de iPhone 12 mini momenteel het goedkoopst: daar bestel je hem nu voor € 699.

Daarmee duikt het toestel voor het eerst onder de zevenhonderd euro. Hierbij gaat het om de versie met 64 GB. Wil je de iPhone 12 mini met 128 GB, dan ben je bij Coolblue het goedkoopst uit: € 799. Ook de variant met 256 GB is bij Coolblue het voordeligst: € 899.

Het is wel belangrijk om te weten dat de prijzen bij grote winkeliers als Bol.com, Coolblue en Mediamarkt regelmatig fluctueren. Er bestaat dus een kans dat een van de prijzen inmiddels is aangepast.

Klein maar krachtig


kooptip

In oktober 2020 lanceerde Apple vier iPhone 12-modellen. Van het viertal is de 5,4-inch iPhone 12 mini het kleinst en voordeligst. Toch doet de mini nauwelijks onder voor zijn duurdere en grotere broers. Hij bezit bijvoorbeeld dezelfde krachtige A14 Bionic-processor.

De iPhone 12 mini is de kleinste telefoon die Apple aanbiedt. De iPhone SE 2020 heeft weliswaar een kleiner scherm van 4,7-inch, maar die is door de bredere randen en thuisknop wat groter.

Dit is overigens een goed moment om de iPhone 12 mini te kopen, want zijn opvolger laat nog wel even op zich wachten. De iPhone 13 mini wordt op z’n vroegst medio september verwacht. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!