Terug naar ‘iPad Pro 2021 verschijnt deze maand, maar voorraad is beperkt’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPad Pro 2021 verschijnt deze maand, maar voorraad is beperkt’

Door Koen van Ekeren12 april 2021 09:592 min. leestijd0

De iPad Pro 2021 lancering is aanstaande. Alles wijst erop dat Apple de nieuwe versie van zijn Pro-tablets in april uitbrengt. Wellicht moet je snel je slag slaan, want productieproblemen met het nieuwe scherm zouden leiden tot een beperkte voorraad van de 12,9-inch iPad Pro 2021.

iPad Pro 2021

Beperkte voorraad iPad Pro 2021

Dit meldt de doorgaans goed ingelichte Mark Gurman van Bloomberg. De Apple-insider schrijft dat leveranciers problemen hebben met de productie van de mini led-displays. Dit is een nieuw schermtype dat naar verwachting het lcd-scherm van de 12,9-inch-versie vervangt.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Zeker één leverancier heeft de productie van de mini led-schermen volledig moeten onderbreken, voegt de anonieme bron toe. Toch zou Apple ondanks de problemen nog steeds van plan zijn om nog in april een nieuwe 11-inch en 12,9-inch iPad Pro te introduceren.

Het mini led-scherm is exclusief voor de grootste iPad Pro, dus vermoedelijk is de voorraad van de 11-inch versie wel op orde. Mini-led heeft overigens meerdere voordelen ten opzichte van lcd, waaronder een hogere helderheid en verbeterde contrastverhouding.

Releasedatum iPad Pro

Volgens Gurman brengt Apple de nieuwe iPad in de tweede helft van april uit. Wij hebben informatie dat dit op maandag 19 april zal zijn. De verwachting is dat de iPad Pro via een persbericht wordt aangekondigd. Naast de Pro-modellen introduceert Apple vermoedelijk een nieuwe iPad mini.

De nieuwe iPad Pro-modellen hebben naar verwachting een krachtige A14X-chip, die weinig onderdoet voor de M1-processor – de nieuwe Apple-processor van de nieuwste MacBook Pro en Mac mini. Bovendien zou de iPad Pro eveneens een Thunderbolt-connector krijgen. Hiermee is snellere data-overdracht mogelijk, en zijn er meer mogelijkheden voor het aansluiten van randapparatuur.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Bron: Bloomberg

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar