Terug naar iPad Air 2022 kopen: hier is hij vanaf vandaag beschikbaar
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPad Air 2022 kopen: hier is hij vanaf vandaag beschikbaar

Door Ward Edema18 maart 2022 10:382 min. leestijd0

De nieuwe iPad Air is vanaf vandaag officieel te koop. Hij is op veel fronten vernieuwd, met een totaal nieuwe chip, verbeterde camera en meer. Hier kun je de iPad Air 2022 kopen.

iPad Air 2022

iPad Air 2022

De grootste vernieuwing van de iPad Air 2022 is de nieuwe processor. Waar het vorige model nog een A14 Bionic-chip had – die ook in de iPhone 12 zit – heeft de nieuwe iPad Air de M1-chip. Deze chip zat onder andere al in de MacBook Air, de 13-inch MacBook Pro en de iPad Pro.

Door de nieuwe chip is de iPad Air 2022 véél sneller dan zijn voorganger: zo’n 60%. Hierdoor draaien al je apps beter. De GPU, het gedeelte van de chip dat de graphics verzorgt, is maar liefst 2x sneller dan in het vorige model van de iPad Air. De M1 is zelfs zo snel, dat de iPad er nog niet echt optimaal gebruik van maakt: wat dat betreft is hij behoorlijk toekomstbestendig, voor wanneer updates meer gaan vragen van het apparaat.

Meer verbeteringen

Ook nieuw in de iPad Air 2022 is de 12-megapixel camera aan de voorkant. Deze heeft een ultragroothoeklens met Middelpunt. Dit betekent dat de camera je nu kan volgen tijdens een videogesprek: beweeg je net uit beeld, dan zorgt de iPad Air ervoor dat het webcambeeld iets verschuift. Ook wordt het camerabeeld extra breed als je met meerdere mensen achter de iPad zit, bijvoorbeeld tijdens een FaceTime-gesprek, zodat iedereen goed in beeld is.

Daarnaast heeft de iPad Air nu ondersteuning voor 5G – althans, het Cellular-model. Daardoor kun je ook onderweg met waanzinnige snelheden downloaden, streamen, gamen en meer.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iPad Air 2022 kopen

De iPad Air 2022 is vanaf vandaag te koop. Hij is beschikbaar in spacegrijs, roze, paars, blauw en sterrenlicht. De vanafprijs is € 698,50, en daarvoor krijg je 64 GB opslag. Als je ook ondersteuning voor 5G wilt betaal je minstens € 868,50.

De iPad Air 2022 is te koop bij Apple, en bij winkels als Amac, Coolblue en Bol.com.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

 

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

• Actie loopt t/m 2 april
• Zowel online als in de Amac winkels

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar