Terug naar iOS 16 event: dit is de datum waarop iOS 16 wordt aangekondigd
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 16 event: dit is de datum waarop iOS 16 wordt aangekondigd

Door Ward Edema23 mei 2022 11:572 min. leestijd0

Het iOS 16 event komt er sneller aan dan je denkt. Wat is de iOS 16 event datum? En wat kun je verwachten? Wij zetten het op een rij: dit is alles wat je moet weten over het iOS 16 event.

iOS 16

iOS 16 event

Net als ieder jaar verwachten we dit jaar een flinke update voor je iPhone: iOS 16. Dit soort grote updates worden altijd aangekondigd tijdens Apple’s WWDC (Worldwide Developers Conference). Ook dit jaar vindt evenement voor ontwikkelaars plaats.

Het zijn weer iDays bij Amac! De grootste Apple sale van Nederland.

Het zijn weer iDays bij Amac! De grootste Apple sale van Nederland.

• 20% korting op accessoires met: IDAYS2022
• 2 jaar Apple garantie en gratis training

Op de eerste dag van de WWDC 2022, maandag 6 juni, is er een Apple-event om 19:00. We verwachten zoals altijd een uitgebreide presentatie over alle nieuwe software van Apple – waaronder dus iOS 16! Dat betekent dat je minder dan twee weken hoeft te wachten tot de update wordt aangekondigd.

iOS 16 features

iOS 16 design

Wat gaat er allemaal veranderen in iOS 16? Dat is nog niet bekend, maar er zijn wel de nodige geruchten. Zo zou het design een opfrisbeurt krijgen, worden notificaties grondig aangepast, komen er nieuwe interactieve widgets en worden Apple-apps vernieuwd.

Wij hebben aan de hand van geruchten al een concept gemaakt, waarin je kunt zien hoe de update er (misschien) uit gaat zien: bekijk het iOS 16 concept.

WWDC 2022

Naast iOS 16 verwachten we tijdens de WWDC 2022 ook macOS 13, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16 en meer. Het is dus niet zozeer een iOS 16 event, maar een bomvolle presentatie met updates voor al je Apple-apparaten. Je leest meer over de WWDC in ons artikel: WWDC 2022: dit zijn onze verwachtingen voor het Apple-event.

In aanloop naar de WWDC houden we je op onze website op de hoogte over alle geruchten, en tijdens de WWDC zullen we uitgebreid verslag doen van de aankondigingen. Wil je het nieuws direct in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Een Apple iPad 64GB als welkomstcadeau bij een internet & tv abonnement, op=op!

Een Apple iPad 64GB als welkomstcadeau bij een internet & tv abonnement, op=op!

• Online weekenddeal exclusief bij KPN
• Apple iPad ter waarde van 389 euro

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar