Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Nieuw in iOS 14.5: vind je kostbare spullen terug

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
AirTags lancering 2021


Lees verder na de advertentie

In de Zoek mijn-app zie je nu waar al je Apple-apparaten zich bevinden. Maar straks kun je er ook voorwerpen van andere merken mee in de gaten houden. Vanaf iOS 14.5 is het zo ver!

AirTags lancering 2021

iOS 14.5: Zoek mijn-app is uitgebreid

iOS 14.5 komt waarschijnlijk deze maand uit en inmiddels wordt er al druk met de software getest. Gisteren is de derde iOS 14.5-bèta verschenen, met daarin een vernieuwing voor de app Zoek mijn. Met deze app kun je nu bijvoorbeeld je iPhone terugvinden als die kwijt of gestolen is. In de app is een nieuw tabblad te vinden, Objecten. Daarin vind je straks de apparaten van andere merken terug die Zoek mijn ondersteunen.

Om wat voor objecten het gaat? Ten eerste de koptelefoon van Beats – een merk dat onder Apple valt. Maar ook Belkin heeft aangegeven dat ze oordopjes gaan maken die compatibel zijn met Zoek mijn. De toekomstige Freedom True Wireless Earbuds vormen daarmee officieel het eerste product van een derde partij dat opduikt in Zoek mijn. Waarschijnlijk gaan er nog veel merken volgen.

AirTags?


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Op het nieuwe tabblad verwachten we bovendien de AirTags – hoewel die nog steeds niet door Apple zijn aangekondigd. Een AirTag is een Tile-achtige tracker die je kunt bevestigen aan je persoonlijke eigendommen. Ben je die kwijt, dan vind je ze terug via Zoek mijn. Raak je te ver verwijderd van je eigendommen, dan kun je een notificatie ontvangen. De AirTags ondersteunen waarschijnlijk Ultra Wideband voor nauwkeurige plaatsbepaling. Augmented reality moet je helpen om je verloren spullen sneller terug te vinden.

iOS 14.5

iOS 14.5 is de eerstvolgende update voor je iPhone. Voor een tussentijdse update zijn er verrassend veel vernieuwingen. Zo kun je straks via je Apple Watch je iPhone ontgrendelen als je een mondkapje draagt, zijn er nieuwe emoji’s en kun je je takenlijstjes in Herinneringen eindelijk beter sorteren. Wanneer de AirTags uitkomen is nog niet bekend: het zou goed kunnen dat de release samenvalt met de uitrol van iOS 14.5.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!