Terug naar Nieuw in iOS 14.5: vind je kostbare spullen terug
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuw in iOS 14.5: vind je kostbare spullen terug

Door Laura Grootaarts3 maart 2021 10:512 min. leestijd0

In de Zoek mijn-app zie je nu waar al je Apple-apparaten zich bevinden. Maar straks kun je er ook voorwerpen van andere merken mee in de gaten houden. Vanaf iOS 14.5 is het zo ver!

AirTags lancering 2021

iOS 14.5: Zoek mijn-app is uitgebreid

iOS 14.5 komt waarschijnlijk deze maand uit en inmiddels wordt er al druk met de software getest. Gisteren is de derde iOS 14.5-bèta verschenen, met daarin een vernieuwing voor de app Zoek mijn. Met deze app kun je nu bijvoorbeeld je iPhone terugvinden als die kwijt of gestolen is. In de app is een nieuw tabblad te vinden, Objecten. Daarin vind je straks de apparaten van andere merken terug die Zoek mijn ondersteunen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Om wat voor objecten het gaat? Ten eerste de koptelefoon van Beats – een merk dat onder Apple valt. Maar ook Belkin heeft aangegeven dat ze oordopjes gaan maken die compatibel zijn met Zoek mijn. De toekomstige Freedom True Wireless Earbuds vormen daarmee officieel het eerste product van een derde partij dat opduikt in Zoek mijn. Waarschijnlijk gaan er nog veel merken volgen.

AirTags?

Op het nieuwe tabblad verwachten we bovendien de AirTags – hoewel die nog steeds niet door Apple zijn aangekondigd. Een AirTag is een Tile-achtige tracker die je kunt bevestigen aan je persoonlijke eigendommen. Ben je die kwijt, dan vind je ze terug via Zoek mijn. Raak je te ver verwijderd van je eigendommen, dan kun je een notificatie ontvangen. De AirTags ondersteunen waarschijnlijk Ultra Wideband voor nauwkeurige plaatsbepaling. Augmented reality moet je helpen om je verloren spullen sneller terug te vinden.

iOS 14.5

iOS 14.5 is de eerstvolgende update voor je iPhone. Voor een tussentijdse update zijn er verrassend veel vernieuwingen. Zo kun je straks via je Apple Watch je iPhone ontgrendelen als je een mondkapje draagt, zijn er nieuwe emoji’s en kun je je takenlijstjes in Herinneringen eindelijk beter sorteren. Wanneer de AirTags uitkomen is nog niet bekend: het zou goed kunnen dat de release samenvalt met de uitrol van iOS 14.5.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirTags
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar