Terug naar Nieuwe iPhone-update lost vervelend iOS 13 probleem op
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe iPhone-update lost vervelend iOS 13 probleem op

Door Koen van Ekeren8 november 2019 09:172 min. leestijd11

iOS 13 heeft inmiddels al de nodige updates gekregen, maar zit helaas nog steeds vol met bugs en problemen. Voor Apple reden om wéér een iOS-update uit te brengen: iOS 13.2.2. En deze software-versie lost een veelgehoord iOS 13 probleem op.

iOS 13 probleem

iOS 13: probleem met afsluitende apps

Veel gebruikers hadden last van een probleem waarbij apps die op de achtergrond draaien, onverwachts worden afgesloten. Vooral in Safari, YouTube en andere media-apps was dit een vervelend iets.

Bekijk je bijvoorbeeld een video en pauzeer je hem om in WhatsApp een appje te versturen, dan is de kans groot dat bij het terugkeren naar YouTube, de app opnieuw wordt geladen. De video die je aan het bekijken was, ben je dan uit het oog verloren.

Herkenbaar? In iOS 13.2.2 zou Apple het hebben verholpen. Om de update te installeren, open je de app Instellingen en ga je naar ‘Algemeen>Software-update’. Ook de iPad heeft deze update gekregen: iPadOS 13.2.2. Deze bevat vrijwel dezelfde probleemoplossingen.

Meer bugfixes en verbeteringen

Daarnaast lost de software-update meer issues op. Bijvoorbeeld een probleem met de cellulaire verbinding, waarbij de iPhone na een telefoongesprek tijdelijk geen verbinding met een netwerk kan maken. Ook een probleem met e-mailberichten die onleesbaar werden, is opgelost.

De probleemoplossingen van iOS 13.2.2:

  • Oplossing voor een probleem waarbij apps die in de achtergrond werden uitgevoerd, onverwachts werden gestopt.
  • Oplossing voor een probleem waarbij de iPhone na een telefoongesprek tijdelijk de verbinding met het mobiele netwerk verloor.
  • Oplossing voor een probleem waarbij mobiele data tijdelijk niet beschikbaar was.
  • Oplossing voor een probleem waarbij voor Exchange-accounts antwoorden op e-mailberichten die waren gecodeerd met S/MIME onleesbaar werden.
  • Oplossing voor een iOS 13 probleem waarbij eenmalige aanmelding met Kerberos in Safari kon leiden tot een verzoek om authenticatie.
  • Oplossing voor een probleem waarbij het opladen werd onderbroken bij accessoires die werken via YubikKey Lightning.
iCreate 118
iCreate 118
De nieuwe iPhone SE: beter, sneller, goedkoper
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 13
Bekijk dit dossier

11
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Berend
Lezer
Berend

Na de update naar ios13 was ik 1 van mij sendboxen kwijt. Ook een bekend probleem?

Meriana
Lezer
Meriana

Batterij verbruik is ook nog steeds hoog heb nu een iPhone 11 pro Max. De batterij zou een langere levensduur hebben. Maar daar kan ik niet over meepraten. Mijn iPhone 8 Plus deed langer met zijn accu.

Loek
Lezer
Loek

Mooi dat er weer een paar bugs uit zijn. Nu nog een update voor de Watch . Batterij haalt na de laatste updates voor de Watch niet eens meer een hele dag. Voorheen na 1 dag gebruik nog half vol nu na de updates rond 19.00 uur al leeg.En ook geen ontsluiting meer van mijn IMac. Het gaat niet goed met de updates en Catalina

Axel Boogaerts A-
Lezer
Axel Boogaerts A-

En rond de leeglopende batterij, is daar iets aan gedaan? Want dit is een regelrechte ramp! Amper 3 minuten berichten op scherm en 15 min in de achtergrond, en m’n net op 100% geladen 5SE is na een 2-tal uur gewoon op 1%. En dat met een batterij die 89% goed is…

Dscholten
Lezer
Dscholten

Wat gek, ik heb nergens last van

Nico
Lezer
Nico

Na de update 13.2.2 is mijn Touch ID weg

Nico
Lezer
Nico

Op mijn iPad op de iPhone doet hij het wel

Jetty
Lezer
Jetty

Helaas ontvang ik op mijn iPad ook na deze update maar mondjesmaat e-mail. Op iPhone ontvang ik wel mail, waarschijnlijk omdat ik die nog op 12.4.1 heb staan en dat verander ik dus niet voorlopig!

Carla Rus
Lezer
Carla Rus

Ik heb sinds de laatste update van apple grote problemen met mijn (outlook)mail op mijn iPad. Als ik een mail doorstuur, komt het regelmatig voor dat de tekst hiervan verdwenen is. Ik kan hem ook niet eerst selecteren en tijdelijk in word opslaan, want dan was mijn truc altijd om hem even naar mezelf door te sturen zodat ik de tekst er af kon plukken. Gaat niet meer, want ook dan is de tekst ook weg. Ik kon bij zoeken op naam altijd meer dan 30 dagen terugzoeken. Gaat niet meer. Bij het versturen van emails krijg ik regelmatig te… Lees meer »

sandra
Lezer
sandra

ik kan na de update niet meer blutooth aanzetten en wiffi geeft ook problemen

john
Lezer
john

helaas blijft het scherm als je hem weglegt aan staan en hierdoor gaat de batterij ook sneller leeg