Terug naar Nieuwe iPhone-update lost vervelend iOS 13 probleem op
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe iPhone-update lost vervelend iOS 13 probleem op

Door Koen van Ekeren8 november 2019 09:172 min. leestijd7

iOS 13 heeft inmiddels al de nodige updates gekregen, maar zit helaas nog steeds vol met bugs en problemen. Voor Apple reden om wéér een iOS-update uit te brengen: iOS 13.2.2. En deze software-versie lost een veelgehoord iOS 13 probleem op.

iOS 13 probleem

iOS 13: probleem met afsluitende apps

Veel gebruikers hadden last van een probleem waarbij apps die op de achtergrond draaien, onverwachts worden afgesloten. Vooral in Safari, YouTube en andere media-apps was dit een vervelend iets.

Bekijk je bijvoorbeeld een video en pauzeer je hem om in WhatsApp een appje te versturen, dan is de kans groot dat bij het terugkeren naar YouTube, de app opnieuw wordt geladen. De video die je aan het bekijken was, ben je dan uit het oog verloren.

Herkenbaar? In iOS 13.2.2 zou Apple het hebben verholpen. Om de update te installeren, open je de app Instellingen en ga je naar ‘Algemeen>Software-update’. Ook de iPad heeft deze update gekregen: iPadOS 13.2.2. Deze bevat vrijwel dezelfde probleemoplossingen.

Meer bugfixes en verbeteringen

Daarnaast lost de software-update meer issues op. Bijvoorbeeld een probleem met de cellulaire verbinding, waarbij de iPhone na een telefoongesprek tijdelijk geen verbinding met een netwerk kan maken. Ook een probleem met e-mailberichten die onleesbaar werden, is opgelost.

De probleemoplossingen van iOS 13.2.2:

  • Oplossing voor een probleem waarbij apps die in de achtergrond werden uitgevoerd, onverwachts werden gestopt.
  • Oplossing voor een probleem waarbij de iPhone na een telefoongesprek tijdelijk de verbinding met het mobiele netwerk verloor.
  • Oplossing voor een probleem waarbij mobiele data tijdelijk niet beschikbaar was.
  • Oplossing voor een probleem waarbij voor Exchange-accounts antwoorden op e-mailberichten die waren gecodeerd met S/MIME onleesbaar werden.
  • Oplossing voor een iOS 13 probleem waarbij eenmalige aanmelding met Kerberos in Safari kon leiden tot een verzoek om authenticatie.
  • Oplossing voor een probleem waarbij het opladen werd onderbroken bij accessoires die werken via YubikKey Lightning.
iCreate 113
iCreate 113
Herontdek Foto's – wegwijs in de nieuwe app
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 13
Bekijk dit dossier

7
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Berend
Lezer
Berend

Na de update naar ios13 was ik 1 van mij sendboxen kwijt. Ook een bekend probleem?

Meriana
Lezer
Meriana

Batterij verbruik is ook nog steeds hoog heb nu een iPhone 11 pro Max. De batterij zou een langere levensduur hebben. Maar daar kan ik niet over meepraten. Mijn iPhone 8 Plus deed langer met zijn accu.

Loek
Lezer
Loek

Mooi dat er weer een paar bugs uit zijn. Nu nog een update voor de Watch . Batterij haalt na de laatste updates voor de Watch niet eens meer een hele dag. Voorheen na 1 dag gebruik nog half vol nu na de updates rond 19.00 uur al leeg.En ook geen ontsluiting meer van mijn IMac. Het gaat niet goed met de updates en Catalina

Axel Boogaerts A-
Lezer
Axel Boogaerts A-

En rond de leeglopende batterij, is daar iets aan gedaan? Want dit is een regelrechte ramp! Amper 3 minuten berichten op scherm en 15 min in de achtergrond, en m’n net op 100% geladen 5SE is na een 2-tal uur gewoon op 1%. En dat met een batterij die 89% goed is…

Dscholten
Lezer
Dscholten

Wat gek, ik heb nergens last van

Nico
Lezer
Nico

Na de update 13.2.2 is mijn Touch ID weg

Nico
Lezer
Nico

Op mijn iPad op de iPhone doet hij het wel