Terug naar iOS 13 is uit: grote update voor je iPhone!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 13 is uit: grote update voor je iPhone!

Door Laura Grootaarts19 september 2019 19:062 min. leestijd0

Apple heeft zojuist iOS 13 uitgebracht. Dat betekent volop verbeteringen en allerlei nieuwe functies voor je iPhone! De iPod touch (7e generatie) kun je dinsdag 24 september updaten naar iOS 13. Dit moet je weten over de grote software-update voor je iPhone.

iOS 13 download

iOS 13: dit is er nieuw

iOS 13 brengt allerlei vernieuwingen naar je iPhone. Een greep uit de nieuwe functies? Je krijgt een bijzonder fraaie donkere modus met bijpassende wallpapers. Ook nieuw: er zijn veel meer gereedschappen om je foto’s mee te bewerken. Extra leuk: alle bewerkingen die je kunt toepassen op je foto’s, zijn er vanaf nu ook voor je video’s. Een andere grote vernieuwing is de compleet herziene Herinneringen-app.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Genoeg veranderingen dus die meteen opvallen, maar daarnaast zijn er ook talloze kleine verbeteringen die ervoor zorgen dat je iPhone weer net even gemakkelijker en leuker in gebruik is. Wat dacht je van een voorspellend toetsenbord? Stickers met je Memoji? De mogelijkheid om anonieme bellers te blokkeren? Genoeg iOS 13-functies om uit te proberen de komende weken! In ons iOS 13 dossier lees je alles over de belangrijkste veranderingen.

Meer weten over iOS 13?
Bekijk dit dossier

iOS 13 download

iOS 13 installeren gaat het gemakkelijkst via je iPhone. Via ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’ kun je het besturingssysteem downloaden en installeren op je iPhone of iPod touch. Zorg ervoor dat je op een wifi-netwerk zit en dat je batterij ruim voldoende is opgeladen of aan de stroom hangt. Houd er rekening mee dat het druk is op de servers van Apple en dat het lang kan duren voordat je download binnen is.

Niet voor iPad?

Zie je de download maar niet verschijnen op je iPad? Dat klopt. iOS was er voorheen voor iPhone én iPad, maar Apple doet het dit jaar anders. Voor de iPhone is er iOS 13; de iPad krijgt met iPadOS een eigen besturingssysteem. iPadOS verschijnt op maandag 30 september. Lees ook iOS 13 komt eraan, maar je iPad kun je niet updaten.

Het grote iPad & iPhone boek

Wil je het uiterste uit je iPhone en iPad halen? Lees dan Het grote iPad & iPhone boek – van de makers van iCreate. Alle basisprincipes komen aan bod en alle nieuwe functies van iOS 13 en iPadOS worden besproken.

Het grote iPad & iPhone boek 2020
Het grote iPad & iPhone boek 2020
Editie iOS 13 & iPadOS

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

 

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 13
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar