Terug naar Apple brengt iOS 13.1 uit: wéér nieuwe functies voor je iPhone!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple brengt iOS 13.1 uit: wéér nieuwe functies voor je iPhone!

Door Laura Grootaarts24 september 2019 19:322 min. leestijd4

Amper een week na de release van iOS 13 voor de iPhone, brengt Apple al de eerste grote update uit. Je kunt iOS 13.1 nu downloaden op je iPhone en daarmee krijg je meteen weer wat extra nieuwe functies.

iOS 13.1

Nu al een iOS 13 update?

Al voordat iOS 13 werd uitgebracht, was duidelijk dat Apple in zeer rap tempo met een opvolger zou gaan komen. Aanvankelijk noemden ze 30 september als release-datum voor iOS 13, maar uiteindelijk ging het nog sneller. Waarom Apple het tempo wat heeft opgevoerd, weten we niet precies. Mogelijk heeft het te maken met de rommelige release van iOS 13: die heeft nogal wat bugs, kinderziektes en eigenaardigheden. Of Apple de boel met deze update allemaal al kan opruimen, is twijfelachtig.

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

• Actie loopt t/m 2 april
• Zowel online als in de Amac winkels

Hoe dan ook: iOS 13.1 is er niet alleen om de boel weer naar behoren te laten werken. Er zijn ook een paar nieuwe functies die Apple al eerder beloofde, maar die bij de release van iOS 13 vorige week nog niet klaar waren. Via Kaarten kun je heel eenvoudig een berichtje sturen waarin staat hoe laat ze je thuis kunnen verwachten. Ook nieuw: een aantal dynamische wallpapers, en een volumeregelaar die laat zien van welk apparaat je precies het volume regelt. Verder doet deze update ook weer het een en ander voor de beveiliging van je iPhone en alleen dat is al reden genoeg om te updaten.

iOS 13.1 downloaden

iOS 13.1 downloaden installeren gaat het snelst via je iPhone zelf. Via ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’ kun je het besturingssysteem downloaden en installeren op je iPhone of iPod touch. Zorg ervoor dat je op een wifi-netwerk zit en dat je batterij ruim voldoende is opgeladen of aan de oplader hangt. Zie je de update nog niet verschijnen? Het kan helpen om je iPhone uit en weer aan te zetten!

Het grote iPad & iPhone boek

Wil je het uiterste uit je iPhone en iPad halen? Lees dan Het grote iPad & iPhone boek – van de makers van iCreate. Alle basisprincipes komen aan bod en alle nieuwe functies van iOS 13 en iPadOS worden besproken.

Meer weten over iOS 13?
Bekijk dit dossier
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 13
Bekijk dit dossier

4
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Rob
Lezer
Rob

De update blijft bij mij hangen op het allerlaatste moment. Een harde reset werkt niet en blijf het Apple logo en voortgangsbalk zien. Iemand een oplossing? Thnx!

Niels
Lezer
Niels

Bij mij ook? Wat was je oplossing .?

Lia
Lezer
Lia

Ondersteund de app, zoek mijn vrienden niet meer!

JL Ronald
Lezer
JL Ronald

Net als in iOs … nieuwe app ‘zoek mijn’, misschien helpt dit