Terug naar iOS 12 bèta 2 is uit: deze vernieuwingen komen naar je iPhone en iPad
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 12 bèta 2 is uit: deze vernieuwingen komen naar je iPhone en iPad

Door Koen van Ekeren20 juni 2018 11:362 min. leestijd0

Ruim twee weken na de ontwikkelaarsbèta van iOS 12 heeft Apple de tweede bèta voor ontwikkelaars vrijgegeven. Een openbare versie is er nog niet, maar vorig jaar volgde de publieke bèta van iOS 11 vijf dagen na de release van de tweede bèta. Mogelijk is de testversie van iOS 12 dus volgende week voor iedereen te downloaden!

iOS 12 bèta 2

iOS 12 bèta 2

De opvolger van de eerste bèta lost voornamelijk problemen van de eerste ontwikkelaarsversie op. Daarnaast brengt hij een paar kleine vernieuwingen met zich mee:

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

  • De nieuwe functie Schermtijd is vernieuwd. De interface voor het toevoegen van tijdslimieten aan apps in het hoofdscherm is bijvoorbeeld aangepast. Ook is er een optie om de activiteit op één apparaat te bekijken. Zo kun je bijvoorbeeld op je iPhone zien hoevaak je apps op je iPad Pro hebt gebruikt en vice versa.
  • In ‘Instellingen>Berichtgeving’ is er een mogelijkheid om Siri-Suggesties voor afzonderlijke apps uit te schakelen. Deze suggesties geeft Siri wanneer je veel meldingen ontvangt van apps die je niet vaak gebruikt.
  • Het automatisch invullen van een wachtwoord dat opgeslagen is in iCloud Sleutelhanger, heeft een ander uiterlijk gekregen.
  • Wanneer de iPhone X je gezicht scant, is er een melding te zien met ‘Scannen met gezichts-ID’.
  • De locatiepictogram in de statusbalk is subtieler geworden.
  • Wanneer je iPhone-apps op de iPad gebruikt, hebben ze een iPhone 6-versie, in plaats van de iPhone 4.
  • De zoekfunctie van Foto’s is geavanceerder geworden, zo ontdekte MacRumors. Zoek je naar een specifieke datum zoals 10 juli, worden alle foto’s van alle jaren op 10 juli weergegeven.

Wil je alles weten over de grote vernieuwingen van iOS 12? Je leest ze in ons iOS 12 dossier.

iOS 12

iOS 12 bèta installeren

Vermoedelijk kun je iOS 12 volgende week alvast op je iPhone of iPad zetten, door de publieke bèta van iOS 12 te installeren. Wanneer deze verschijnt, leggen we op deze website stap voor stap uit wat je moet doen om de testversie op je iOS-toestel te zetten.

Maar uiteraard kun je ook ‘gewoon’ wachten op de officiële release van iOS 12. Traditioneel is deze in september. Dan kan iedereen de update installeren zonder hiervoor extra moeite te moeten doen.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »

Praat mee!

avatar