Terug naar iOS 12.3 bèta 3 is verschenen: dit moet je weten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 12.3 bèta 3 is verschenen: dit moet je weten

Door Laura Grootaarts23 april 2019 10:042 min. leestijd0

Het meest recente besturingssysteem voor je iPhone, iPad en iPod touch is iOS 12.2. In mei verschijnt de opvolger daarvan: iOS 12.3, en daarvan is inmiddels de derde bèta verschenen. iOS 12.3 bèta 3 kan gedownload worden door ontwikkelaars; op korte termijn verschijnt ook de publieke versie die voor iedereen toegankelijk is.

iOS 12.3: wat is er nieuw?

Apple TV Plus 1

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids

In iOS 12.3 zit een app die we in Nederland nog niet kennen: TV. In het buitenland bestaat de app al langere tijd. Apple heeft tijdens de keynote aangekondigd dat het twee nieuwe diensten gaat toevoegen aan de TV-app. Apple TV Channels gaat in mei van start en bundelt diverse betaalzenders, zodat je die allemaal vanuit een centrale plek kunt kijken. Voor Nederland en België lijkt Apple echter nog geen partners te hebben gevonden. De app TV wordt hier vooralsnog een iets gepolijste versie van de huidige Video’s-app, zonder channels.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Later dit jaar komt Apple met een eigen streamingdienst, Apple TV+. Hierin vind je films en series die exclusief bij Apple te zien zijn. Ook deze tref je aan in de nieuwe app TV, maar dat zal pas het geval zijn als dit najaar iOS 13 verschijnt.

Meer weten over Apple TV+ en Apple Channels?
Bekijk dit dossier

En verder …

iOS 12.3 is verder een relatief kleine update die vooral zorgt voor kleine verbeteringen en probleemoplossingen. Voor mensen die op de iPad Pro met de Apple Pencil merken dat handpalmdetectie niet meer goed werkt, biedt iOS 12.3 straks de oplossing. Verder wordt op sommige plekken het design iets aangepast. Dat geldt onder meer voor de TV Remote-app en Apple Wallet.

iOS 12.3 beta 3 downloaden

De bèta is op dit moment nog alleen maar beschikbaar voor ontwikkelaars die een betaald account hebben. De publieke bèta laat waarschijnlijk niet lang op zich wachten en is gratis te downloaden. Let wel: een bèta-versie kan foutjes en eigenaardigheden hebben. De definitieve versie van iOS 12.3 verschijnt in mei: dat is de maand waarin Apple TV Channels moet verschijnen. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom iOS? Abonneer je dan nu op onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 12
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar