Terug naar iOS 12.2 bèta 4 nu beschikbaar: dit moet je weten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 12.2 bèta 4 nu beschikbaar: dit moet je weten

Door Koen van Ekeren5 maart 2019 09:342 min. leestijd0

Apple test volop met de volgende grote software-update voor de iPhone en iPad: iOS 12.2. Daarvan heeft het bedrijf de vierde testversie vrijgegeven en die bevat een aantal interessante verbeteringen.

iOS 12.2 nieuwe animoji's

iOS 12.2 bèta 4

Een leuke aanvulling aan iOS 12 zijn de vier nieuwe Animoji’s: een zwijn, haai, giraffe en uil. Daarmee komt het totaal Animoji’s op 24. Deze 3D-achtige emoji’s kunnen gebruikt worden op een iPhone X, iPhone XR of iPhone XS (Max).

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Een andere interessante vernieuwing is de ondersteuning van AirPlay 2 en HomeKit op tv’s van derden. Hierdoor kun je je televisie straks ook met de Woning-app en Siri bedienen. In de app bepaal je zelf of iedereen op je wifi-netwerk toegang heeft, of alleen je familieleden met wie je je woning gedeeld hebt.

Daarnaast krijgt de Apple TV-remote in het Bedieningspaneel een metamorfose. Het icoontje in het Bedieningspaneel is anders en wanneer je erop tikt, is de remote beeldvullend.

Ook kun je in Schermtijd de apparaatvrije tijd preciezer inplannen. Nu geldt het schema dat je instelt voor álle dagen, straks kun je het per dag instellen. Zo bepaal je bijvoorbeeld dat je in het weekend je iPhone of iPad een uurtje langer mag gebruiken.

iOS 12.2 bèta 4 downloaden

De vierde testversie van iOS 12.2 is beschikbaar voor zowel ontwikkelaars als publieke testers. Dit bekent dat jij ook de software-update kunt installeren. Je moet je hiervoor aanmelden bij het Apple Beta Software-programma. Omdat er nog wat foutjes kunnen sluipen in de software, raden we het je af om de bèta te downloaden op een toestel dat je dagelijks nodig hebt.

De definitieve versie van iOS 12.2 verwachten we eind maart. Mogelijk valt de release van de AirPods 2 daarmee samen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 12
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar