Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

iOS 12.1 bèta 1 is uit: met FaceTime-groepsgesprekken

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
FaceTime iOS 12 groepsgesprekken


Lees verder na de advertentie

Het is nog maar een paar dagen geleden dat iOS 12 verscheen, maar Apple zit bepaald niet stil. Op dit moment is iOS 12.1 bèta 1 beschikbaar voor zowel ontwikkelaars als publieke testers.

FaceTime-groepsgesprekken

Apple kondigde eerder al aan dat iOS 12 groepsgesprekken in FaceTime mogelijk zou maken. Je kunt hiermee FaceTimen met tot 32 mensen tegelijk. Iedere deelnemer aan het gesprek krijgt zijn eigen tegel, en degene die spreekt komt het grootst in beeld – zo blijft de chat ook bij vele deelnemers nog overzichtelijk. Zélfs als je een animoji op je hoofd plakt, want ook dat behoort tot de nieuwe iOS 12-functies.

FaceTime Animoji en Memoji

FaceTime Groespgesprekken had al in de eerste versie van de iOS 12 moeten zitten. Er is ook al eerder mee getest, maar toen werkte het niet naar behoren. Nu dus in de herkansing!


kooptip


Scoor nu de AirPods 2 met oplaadcase voor slechts €115 tijdens iDays!


Scoor nu de AirPods 2 met oplaadcase voor slechts €115 tijdens iDays!

• Grootste Apple-sale van Nederland
• Actie loopt t/m 2 juni 2024

iOS 12.1 beta 1 downloaden

iOS 12 bèta 1 is beschikbaar voor zowel ontwikkelaars als publieke testers. Je kunt de software dus ook zelf uitproberen. We raden je wel aan om daarvoor een iPhone of iPad te gebruiken waarvan je niet te afhankelijk bent. Hoe je de publieke bèta downloadt op je iPhone of iPad, lees je in het artikel Publieke bèta iOS 12 is uit: zo installeer je hem op je iPhone of iPad.

Wil je alles weten over iOS 12? Word dan lid van onze nieuwsbrief en je krijgt een gratis digitale gids over iOS 12.