Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple viert nieuwe docu: tijdelijk twee maanden gratis Apple TV+!

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
Gratis Apple TV+


Lees verder na de advertentie

Deze week verschijnt er een nieuwe documentaire op Apple’s eigen streamingdienst, en dat wordt groots gevierd. Onder andere met een speciale link waarmee je twee maanden lang gratis Apple TV+ kijkt. Hier vind je hem!

Gratis Apple TV+

Eerder dit jaar kondigde Apple TV+ ‘My Mind & Me’ aan, een documentaire over de Amerikaanse actrice en zangeres Selena Gomez. De premiere vindt deze week plaats – op vrijdag 4 november. En nu, vlak voor de release, heeft Gomez zelf een tweet geplaatst met daarin een ‘speciaal cadeau’ voor haar fans: een link om twee maanden lang gratis Apple TV+ te kijken.


kooptip

Fan of niet, iedereen kan gebruik maken van de link. Althans: iedereen die nooit eerder een proefabonnement gehad heeft, evenals ‘gekwalificeerde oud-abonnees’. Het is onduidelijk wat laatstgenoemde precies inhoudt, maar het kan nooit kwaad om de link even te proberen. Normaal biedt Apple namelijk alleen gratis proefabonnementen van zeven dagen aan. Evenals een eenmalige versie van zes maanden, speciaal voor kijkers die net een nieuw Apple-apparaat hebben gekocht.

Kom jij wel in aanmerking? Dan krijg je twee maanden gratis toegang tot alle films en series in de catalogus van Apple TV+. Dus niet alleen de nieuwe documentaire. Je vindt de link hier: klik je op de grote blauwe knop, dan word je direct doorgestuurd naar een pagina om het proefabonnement af te sluiten. Al is de deadline pas op 2 december 2022. Daarna wordt je abonnement vanzelf verlengd en ga je er wel een maandelijks bedrag voor betalen. Wil je dit niet, dan moet je het abonnement dus op tijd opzeggen.

Aanbod van de streamingdienst

De laatste jaren is Apple TV+ steeds meer gaan concurreren met andere grote streamingdiensten als Netflix, Disney+ en HBO Max. Onder andere dankzij Emmy-winnende series als ‘Ted Lasso’, ‘Severance’ en ‘The Morning Show’. Maar ook voor filmliefhebbers is de keuze reuze. Denk hierbij aan de film ‘CODA’, die eerder dit jaar nog de meest prestigieuze filmprijs van het jaar binnensleepte. Maar Apple TV+ heeft nog veel meer opties, dus kijk vooral even rond.

Wil je op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws rondom Apple TV+? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!