Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Komt er toch geen iPhone 15 Pro Max?

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone Ultra design


Lees verder na de advertentie

Binnen nu en een maand presenteert Apple de nieuwe iPhone. Of ‘iPhone-serie’ moeten we eigenlijk zeggen, want het gaat in totaal om vier nieuwe modellen. Het grootste en meest luxe model ging de laatste jaren steevast door het het leven als de ‘Pro Max’. Maar nu komt er misschien geen iPhone 15 Pro Max – maar het is niet wat je denkt dat het is.

Geen iPhone 15 Pro Max, maar iPhone 15 Ultra

Al vier jaar lang presenteert Apple jaarlijks een Pro Max-model – de iPhone 11 Pro Max in 2019 was de eerste in de rij. Maar dit jaar komt daarin mogelijk tóch verandering. Niet omdat er geen luxe iPhone 15 in een maatje meer verschijnt, maar omdat Apple voor het eerst in tijden een andere naam kiest: iPhone 15 Ultra. Dat schrijft tech-blogger Andrew O’Hara op Twitter – pardon, op X:


kooptip


De naam ‘Ultra’ klinkt je misschien bekend in de oren. Sinds vorig jaar gebruikt Apple dit labeltje ook voor de duurste en beste Watch, de Apple Watch Ultra. Bovendien is het niet de eerste keer dat de naam iPhone 15 Ultra opduikt: eind vorig jaar en begin dit jaar claimden ook Apple-kenners Mark Gurman en Ming-Chi Kuo dat er dit jaar geen iPhone 15 Pro Max, maar een iPhone 15 Ultra verschijnt. Even ebde dit gerucht weg, maar het blijkt nu toch hardnekkig.

iPhone 15 onthulling

We verwachten dat Apple op of rond 12 september de nieuwe iPhone 15-reeks aankondigt. Naast de iPhone 15 Ultra, gaat het ook om de iPhone 15, de iPhone 15 Plus en de iPhone 15 Pro. De iPhone 15 Ultra krijgt een voor het eerst een usb-c-aansluiting, een A17-chip een multifunctionele actieknop en een geweldige zoomlens. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!