Terug naar Komt er toch geen iPhone 15 Pro Max?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Komt er toch geen iPhone 15 Pro Max?

Door Laura Grootaarts23 augustus 2023 09:052 min. leestijd0

Binnen nu en een maand presenteert Apple de nieuwe iPhone. Of ‘iPhone-serie’ moeten we eigenlijk zeggen, want het gaat in totaal om vier nieuwe modellen. Het grootste en meest luxe model ging de laatste jaren steevast door het het leven als de ‘Pro Max’. Maar nu komt er misschien geen iPhone 15 Pro Max – maar het is niet wat je denkt dat het is.

iPhone Ultra design

Geen iPhone 15 Pro Max, maar iPhone 15 Ultra

Al vier jaar lang presenteert Apple jaarlijks een Pro Max-model – de iPhone 11 Pro Max in 2019 was de eerste in de rij. Maar dit jaar komt daarin mogelijk tóch verandering. Niet omdat er geen luxe iPhone 15 in een maatje meer verschijnt, maar omdat Apple voor het eerst in tijden een andere naam kiest: iPhone 15 Ultra. Dat schrijft tech-blogger Andrew O’Hara op Twitter – pardon, op X:

Pre-order de iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

Pre-order de iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt


De naam ‘Ultra’ klinkt je misschien bekend in de oren. Sinds vorig jaar gebruikt Apple dit labeltje ook voor de duurste en beste Watch, de Apple Watch Ultra. Bovendien is het niet de eerste keer dat de naam iPhone 15 Ultra opduikt: eind vorig jaar en begin dit jaar claimden ook Apple-kenners Mark Gurman en Ming-Chi Kuo dat er dit jaar geen iPhone 15 Pro Max, maar een iPhone 15 Ultra verschijnt. Even ebde dit gerucht weg, maar het blijkt nu toch hardnekkig.

iPhone 15 onthulling

We verwachten dat Apple op of rond 12 september de nieuwe iPhone 15-reeks aankondigt. Naast de iPhone 15 Ultra, gaat het ook om de iPhone 15, de iPhone 15 Plus en de iPhone 15 Pro. De iPhone 15 Ultra krijgt een voor het eerst een usb-c-aansluiting, een A17-chip een multifunctionele actieknop en een geweldige zoomlens. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Pre-order de iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

Pre-order de iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar