Terug naar Waarom je nu géén iPhone 13 Pro of 12 Pro moet kopen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Waarom je nu géén iPhone 13 Pro of 12 Pro moet kopen

Door Koen van Ekeren23 november 2022 10:222 min. leestijd0

Vaak is het interessant om een iPhone te kopen die één of twee generaties ouder is dan de nieuwste versie. Dat gaat dit jaar echter niet op voor de iPhone 12 Pro of iPhone 13 Pro: koop ze vooral niet.

iPhone 13 Pro aanbieding

Waarom je beter geen iPhone 13 Pro of iPhone 12 Pro kunt kopen

Het kan je niet ontgaan zijn: het is de week van Black Friday en dat is vaak een goed moment om een nieuwe iPhone aan te schaffen. Zeker bij iPhones die wat ouder zijn zien we doorgaans interessante kortingen voorbijkomen, aangezien winkeliers het jaarlijkse koopjesfestijn aangrijpen om van oude voorraden af te komen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Bij de nieuwste iPhone 14-serie zijn er niet of nauwelijks kortingen – en dat was ook de verwachting. Ze liggen immers pas sinds september in de winkels. Maar wat wel merkwaardig is, is dat de iPhone 12 Pro en iPhone 13 Pro niet in prijs verlaagd zijn tijdens Black Friday. De iPhone 13 Pro (Max) is zelfs duurder dan vorig jaar.

Dit zijn de beste aanbiedingen van het moment.

Klein verschil met iPhone 14 Pro

Het zijn hoge prijzen, want na de lancering in september 2021 had de iPhone 13 Pro een startprijs van 1159 euro. Bij de iPhone 13 Pro Max was dat 1259 euro. De iPhone 12 Pro (Max) kreeg na de release in 2020 dezelfde startprijs. Laten we nu kijken naar het prijskaartje van de nieuwe iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max:

Het verschil in prijs tussen de iPhone 14 Pro (Max) en zijn één of twee jaar oudere broer is dus minimaal. Kies je voor een Pro-iPhone, dan raden we het aan om voor de nieuwste versie te gaan. Je hebt dan niet alleen een toestel met een beter scherm en een betere camera, maar je ontvangt ook langer software-updates.

Lees ook: Black Friday 2022 iPhone: de beste deals in één overzicht

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

• Actie loopt t/m 2 april
• Zowel online als in de Amac winkels

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar