Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Leer moeiteloos Frans met deze app (en profiteer van 96% korting!)

Auteur: iCreate
0 reacties
Mondly app header


Lees verder na de advertentie

Heb je altijd al Frans willen leren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je je Frans een beetje oppoetsen zo vlak voor de zomervakantie? Dan is de app Mondly iets voor jou! Mondly is een innovatieve en leuke manier om Frans te leren op je smartphone of tablet. En momenteel hebben we een goede deal: 96% korting voor levenslange toegang.

Maar let op: de tijd dringt, deze zomeruitverkoop loopt binnenkort af. Wees er dus snel bij!

Bekijk direct de aanbieding van Mondly

Frans gehad op school?

Comment ça se dit en Français? Geen idee! De meeste mensen hebben op de middelbare school naast Engels ook wel lessen Frans gevolgd, maar daar blijft dan toch minder van plakken. Het behoort natuurlijk ook tot een compleet andere taalgroep, en je hoort het veel minder vaak op bijvoorbeeld tv en YouTube. Zonde, want het Frans is een prachtige taal die op veel plekken wereldwijd gesproken wordt. En spreek je een aardig mondje Frans? Dan begrijp je meestal ook het een en ander van het Italiaans en het Spaans. Een taal leren met Mondly voelt overigens veel meer als het spelen van een game dan als een retourtje naar de schoolbanken – het is bijna verslavend!

Voor beginners en gevorderden


kooptip

Frans leren met de app Mondly

Mondly is een app voor de iPhone (en iPad en Mac) die favoriet is als het gaat om het leren van een vreemde taal. Niet alleen Frans overigens: met een indrukwekkende selectie van 41 talen biedt de app talloze cursussen aan. Zo leer je deze zomer nog de taal die je altijd al wilde leren! Je leert Frans lezen, verstaan, schrijven en spreken.

Of je nu net begint met het leren van de taal of al een bepaald niveau hebt bereikt, Mondly biedt opties die passen bij jouw vaardigheidsniveau. Voor beginners zijn er lessen die de basisbeginselen van de taal behandelen, zodat je een sterke basis kunt leggen. En anders stap je direct al in op een wat hoger niveau.

Een groot voordeel hierbij is dat je de taal leert vanuit het Nederlands. Bij veel andere taal-apps is Engels de basistaal, maar het is fijner om vanuit je moedertaal te studeren.

Nog veel meer talen

Heb je straks het Frans onder de knie? Ga dan verder met een andere taal! Met Mondly kun je tientallen talen leren: Afrikaans, Arabisch, Bulgaars, Chinees, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Noors, Perzisch (Farsi), Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Zweeds, Thai, Turks, Oekraïens en Vietnamees.

Mondly zomeruitverkoop

We herhalen het nog maar eens: voor levenslange toegang tot Mondly betaal je normaal € 1999,99. Op dit moment betaal je slechts € 89,99. Daarvoor heb je levenslange toegang to 40+ taalcursussen. Een voordeel dus van 96 procent – en daar zit dan weer geen woord Frans bij!

Bekijk direct de aanbieding van Mondly